Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Moze li preporuka za HDD?
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re:... 05.05.2011. 01:14 #321432

status: user
broj poruka: 19087
ma bezi bre kakvo rezanje, nije da me mrzi ali em sto nije pouzdano, em sto dvd koji narezem zaboravi bog otac, ne setim se nikad u zivotu da otvorim vise taj orman u kome su mi diskovi nego samo trazim po hardu ko krtica.. igre i omiljene filmove cuvam na externom hardu koji palim po potrebi a backup-ujem samo nesto sto mi je najpotrebnije i za to mi je dovoljan jedan 2.5` exterac od 500gb.. za nesto sto ne mogu ponovo da povratim sa neta kao filmove i igre..

:: Meni je najgora stvar na svetu rezanje diskova.Ne znam zasto ali me toliko mrzi da cekam da se nareze disk i uopste da se zajebavam sa Nero-m i ostalima,kao da imam alergiju na rezanje! :
:: Poceo sam da brisem sve filmove koje odgledam i sve igrice koje predjem.Najbolje je to uraditi odmah po zavrsetku filma ili igre da ne das sebi vremena da dvaput razmislis.Ionako je net sve brzi pa moze sve da se skine za cas
:: Izgleda sasavo ali ja sada imam brdo slobodnog prostora na HDD-u
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 3 macke,dve iste i jedna razlicita :
::
:: http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIe
:: :: ja imam isti problem ali znam kako da ga resim samo nikako da se sastavim... MRZI ME.. kad bih uzeo da sredjujem oslobodio bih enormnu kolicinu mesta ali mi za to treba jedno mesec dan
:: ::
:: ::
:: :: :: Isto i kod mene imam skoro 20 000 filmova i sve igre u zadnjih deset godina sa skoro svim serijama. Bilo me žao da ih bacam, bila ko neka zanimacija. Al sad je net veoma brz. lakse ti skines film nego ga tražiš po diskovima. Prakticnio nista vise ne mora da cuvas. A i kad uzmes taj hard bice pun za mesec dana videces. Ja sad trenutno posle jucerasnjeg rezanja par igrica imam nepunih 13 gb od 6 tb. Shvatas sta hocu da ti kažem
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: :: Joj druze, sve znam nego ne znam vise kud` cu sa diskovima i fasciklama. Godinama sam skupljao (rezao, rezao i rezao) kao hrcak. Siguran sam da cu jednoga dana sve to da ispoklanjam ili sto je jos gore da pobacam. Prosao sam vec nesto slicno sa stripovima koje sam skupljao kao klinac. Imao sam ih 3500-4000 a kada sam ih izgustirao a boga mi i kada je trebala jedna soba da ih sve smestim, ja ih lepo ispoklanjam i pobacam. Sada ako hoces strip, skines ga pa na hard, CD ili DVD sta god ali to je prevazidjena stvar. Evo bas pre neki dan padne mi saka neki stip o Komandantu Marku i kao ajd` da ga procitam. Oces vraga, nisam stigao ni do pola a smucilo mi se i batalim. Jednostavno to vise nije to. Oprostite, sigurno sam smorio sa ovom glupom pricom. Bojim se da ce tako biti i sa ovim silnim diskovima sa igrama, filmovima i muzikom. To je nekako razlog sto bih uzeo taj HDD. Da ovo sve sto imam na diskovima sabijem na njega a diskove da raskurcam
:: :: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Wlada011 ... 05.05.2011. 08:07 #321478

broj poruka: 851
Mrzi te da rezes pa to traje minut.

Mada ja ne pamtim kada sam narezao nesto.

http://i.imgur.com/daLkr.png

http://i.imgur.com/K9EBO.jpg

imarkovic Re: ... 05.05.2011. 10:21 #321493

ma kakav bre minut, toliko traje jedna slika na CD-u.. a ja volim da rezem na 4x DVD, da narezem kako valja, naravno za sebe, za druge rezem 16x:)
ma ko jos reze diskove sem windows-a? to vise nije u modi

:: Mrzi te da rezes pa to traje minut
:: Mada ja ne pamtim kada sam narezao nesto
:: http://i.imgur.com/daLkr.pn
:: http://i.imgur.com/K9EBO.jp
bomid Kako se pokazao SEAGATE? 07.05.2011. 12:24 #322071

broj poruka: 1563
Evo vec par dana trazim HITACHI GST HDD Desktop Deskstar 5K3000 (3.5`, 2TB, 32MB, Serial ATA III-600) HDS5C3020ALA632 ali slaba vajda, nema ga. U par radnji su mi preporucili SEAGATE ST2000DL003 HDD 2 TB 5900rpm / Serial ATA III / 6.0Gb/s / 64MB, Green Barracuda i to po nekoj sasvim pristojnoj ceni od 7800 din.
Ipak se nisam usudio da ga pazarim jer sa tim proizvodjacem nemam bas nikakva iskustva pa reko` da pitam mozda neko ima?

imarkovic Re: Kako se pokazao SEAGATE? 07.05.2011. 12:59 #322087

ma imali su neke lose serije pre jace od godinu dana ali sad je sve ok, nisam cuo ni za kakav kix u poslednje vreme ni od kog, Seagate je veoma jak brend i nema sanse da bi sebi dozvolio da ima lose diskove.. kupili su Samsung pogon inace..

:: Evo vec par dana trazim HITACHI GST HDD Desktop Deskstar 5K3000 (3.5`, 2TB, 32MB, Serial ATA III-600) HDS5C3020ALA632 ali slaba vajda, nema ga. U par radnji su mi preporucili SEAGATE ST2000DL003 HDD 2 TB 5900rpm / Serial ATA III / 6.0Gb/s / 64MB, Green Barracuda i to po nekoj sasvim pristojnoj ceni od 7800 din.
:: Ipak se nisam usudio da ga pazarim jer sa tim proizvodjacem nemam bas nikakva iskustva pa reko` da pitam mozda neko ima
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647754.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs