`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: i ja kazem ali kapiram da je on to hteo da kaze u globalu, nevezano za seb :: :: :: :: Evo ti ovde nisi iskren prema sebi :: :: :: :: :: Nikada ne budi rob ni jednog brenda. Samo tada ces biti iskren i prema sebi i prema drugima.
Me sve je to isto WD, Hitachi, Seagate ali kada naviknes na neki natpis ja bar ne menjam u druge. WD je totalno OK firma. Ali to nisu stvari za nerviranje to je 4.000-5.000 din. Nego nesto je utihnula prica oko SSD-ova. Jebes Intel i Saybertooth i Sandy bez 128GB SSD-a.
EVGA, CORSAIR je privilegija NORMLANIH. A za nas bar ASUS. Ispod toga nista.
:: Napisacu neke stvari javno :: Da ne bude zavera i huskanje i sl , gluposti nametanje i sl. Kao sto neko radi :: Relativnoi si mlad decko i svaka cast sto si se uhvatio u ovu problematiku. :: Igra bez granica :: Nailazices na sve i svasta ovd :: Najvaznije je da sebe izgradis u neku licnost, koja drzi do sebe :: Kroz inteligenciju i normalno rasudjivanje videces sta je sta i ko je ko :: Znanje je znanje i iskustvo je iskustvo :: Nikada ne budi rob ni jednog brenda. Samo tada ces biti iskren i prema sebi i prema drugima :: Uvek ce te optuzivati sa jedne i druge strane, ali budi istrajan. :: Ne daj se :: Mozda je to najtezi put, ali ako mislis da je isporavan ne odustaj. :: Na provokacije budi kao spricer : :: Oprosti svakom :: Ne vredjaj nikog koga ne poznajes na forumu, zbog bilo cega :: U principu to je neka moja filozofija na forumu. Nekad sam i prekoracio, ali uticalo je mnogo stvari na to. Spoljasnji i unutrasnji faktor na koji nisam mogao da uticem :: :: Sto se tice ribolova tu sam takodje za sva pitanja i za razgovor :: Varalica mi je priorite :: :: Kvalitetna tetka je bila u pitanju , ali o tome drugi put : :: i najvaznije, kad dodjes kuci razvaljen u 4 ujutru, mani se price po forumima koju nikad niko ne izbrisa :D :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647755. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.