Kolko ti bed sektora pokazuje i kakvo je healt stanje. Ja ovaj moj reko koristim za skladistenje filmova i serija i instalaciju igara downlodovanje ... Dal ti se povecava broj bed sektora. Meni je ovakav vec vise od dve godine. Mada tebi ocito treba za sistem. Probaj sa hdat2 da odradis nešto mada je to ustvari isto ko i hdd regenerator. U svakom slucaju kupi novi hdd a taj korosti za gore navedene stvari.I meni tu mnoge stvari oko tog nisu jasne.
Sentinel: 791 bad, 9% health/Surface scan: 100% ok (??) HDDReg: 0 bad Win: 0 bad
Disk sam izvadio iz XP mašine gde je radio normalno. I u Win 7 radi ok, ali prijavljuje gore pomenute greške. iz iskustva drugih, samo što ne rikne. Ne koristim ga ni za šta. Imam druge diskove u računaru. Poz
Ko tripuje ljude? Dakle, kažeš da su i Simonov i moj disk potpuno ispravni?
xYz
:: :: :: :: zasto tripujes ovde ljude sa dobrim diskom i budjavim softwerom .. :: :: 8 bad sektora ... u jee .. mozes da guras do 2000 komada .. ima na njemu rezervisanog mesta za realokaciju . :: :: problem kod win7 je da procita smart i ako joj se nesvidjaju podaci izbaci ti bad poruku . :: :: kada ostavite na sistemu da vrsi monitoring istog .. vremenom dobijete lose sektorice zbog ucestalog drndanja win-a po disku . :: :: svaki elektronski uredjaj koji poseduje bilo kakav mikrokontroler ili kombinaciju elektronike-mehanike IMA firmware . :: :: HDD reg. nece videti nista jer je FW u HDD-u izvrsio realokaciju bad sek.. i zamenio ih ispravnim sektorima . :: :: ebiga .. ako nece W7 .. XP ce raditi na tom disku jos godinama bez problema . ::
w7 jede mr.henkija .. tera ljude da kupuju nove diskove .. zesce se tripuje sa smart podacima .. mozes ga zajebati ako resetujes smart podatke .. ali to bez skupe opreme neide ..
zadrzi ga kao data disk ili kao XP sistemski ...
hdd vec u fabrici moze da ima bad sektore .. i sasvim je normalno da razvija po koji bad sektor u toku svog rada .. zato i ima rezervisanog mesta na olocama za realokaciju .. problem nastaje kad se potrose sve rezerve i nema gde da realocira bad .. tada svaki soft vidi bad sektor ..
:: :: :: :: da ispravni su . :: :: w7 jede mr.henkija .. tera ljude da kupuju nove diskove .. zesce se tripuje sa smart podacima .. mozes ga zajebati ako resetujes smart podatke .. ali to bez skupe opreme neide . :: :: zadrzi ga kao data disk ili kao XP sistemski .. :: :: hdd vec u fabrici moze da ima bad sektore .. i sasvim je normalno da razvija po koji bad sektor u toku svog rada .. zato i ima rezervisanog mesta na olocama za realokaciju . :: problem nastaje kad se potrose sve rezerve i nema gde da realocira bad .. tada svaki soft vidi bad sektor ..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647755. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.