ipak mi je drago sto vidim da pratite najnovija tehnicka dostignuca i svaki testic najnovijeg parceta hardwera koji nabacim... to znaci da sam vam ipak duhovni guru....
vidim i da se nalozi otvaraju ne bi li mene sjebali, hahahaha
e sitna buranijo....mrs
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Kako sam te izblatio, leba ti? Samo sam rekao sta mislim, na normalan nacin, a ti ako si to protumacio kao blacenje, onda sta da ti radim.
edit: daume, mozda sam nesto propustio dok sam pisao, mozda ipak nisam dorastao multitaskingu, da ucim i kucam na berzi
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: ipak mi je drago sto vidim da pratite najnovija tehnicka dostignuca i svaki testic najnovijeg parceta hardwera koji nabacim... to znaci da sam vam ipak duhovni guru... :: :: vidim i da se nalozi otvaraju ne bi li mene sjebali, hahahah :: :: e sitna buranijo....mr :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
...a i vidiš na pcaxe-u kako se hvali tudjim perijem, kao uzeće Crucial koji si prodavao pa će da uporedi, i verovatno bakuti nije stigla penzija tad i sad pizdi....
Ne staj mu na muku, verovatno je i promenio potpis na berzi i stavio crucial a sad ostade Agilni Veteks koji ne izvlači ni 200mb u realnom radu...
Pesma drugi put, moram da se spremim za posao sutra... __________________ Scourge of PCBerza
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: ...a i vidiš na pcaxe-u kako se hvali tudjim perijem, kao uzeće Crucial koji si prodavao pa će da uporedi, i verovatno bakuti nije stigla penzija tad i sad pizdi... :: :: Ne staj mu na muku, verovatno je i promenio potpis na berzi i stavio crucial a sad ostade Agilni Veteks koji ne izvlači ni 200mb u realnom radu.. :: :: Pesma drugi put, moram da se spremim za posao sutra.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647754. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.