Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Jer ima neko PATA hard disk?
STRANA 2 OD 2
ilicstefan Mislim da je odgovor dobio odavno, oglasi 28.06.2011. 00:04 #340045

status: user
broj poruka: 1577
A i zašto je ovo pc berza. Ima lepo odeljak komponente, pa tu neka u sekciji hard disk nađe lepo gde ima. Mi možemo da mu pomognemo eventualno da se odluči za bolju varijantu.

Pisanje w umesto v pokazuje da neko ne mari za jezik, nenamerno ili namerno. To je veoma ružno i treba to iskoreniti. Nepravilnosti u gramatici i ajde mogu da se progledaju, svi dolazimo sa različitog govornog područija, ali kada vidim te zamene za slova pa ispadne kao da se neko benavi padne mi mrak na oči. Sleng i ostale stvari su nešto drugo, ovo je više amerikanizacija jezika.

A evo i nekog uputstva za neke koje sam video da to rade. Posle tačke ili zareza u kucanju obavezno ide razmak. Naći će se oni koji ovo treba da isprave.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bojank83 i ovde isto stanje (T=R) 28.06.2011. 09:37 #340074

broj poruka: 69
ode mast u propast... i to po ko zna koji put...

primera radi...
covek se javi da hoce da kupi konfiguraciju do toliko i toliko para, znaci vise nema i najbolje za te pare... a onda krece show

I (user) kaze dodaj jos 20e za VGA...
II kaze nikako to napajanje za samo 5e dodas i imas CM...
III se javi i kaze za sta ti treba komp...
IV kaze nije lose ali ja bih ipak ovo i to...
V pocne da se svadja sa I kako je nvidia bolja od atija...
VI kaze V da gresi...
VII kaze da pojaca plocu i procesor za samo 30e...
VIII se slaze sa IV...

javlja se vlasnik posta
uh, pa ja sad vise nisam siguran sta da radim, pa pita sve po jos jedno pitanje i kaze da mama i tata nemaju vise kesa da mu posalju za komp (student u drugom gradu)...

evo III i kaze onda ok, kupi to sto si planirao ali promeni, to to to i to... ipak vredi uloziti jos malo para...
IX brate i ja te razumem, isto sam student...
X kaze V ne pise se tako, nego se pise ovako...

i ode sve mast u propast...

lik sa 200eura za komp, ode na 400e kojih nema, manje zna nego sto je znao, tema otisla znate gde... a on je samo hteo da ima najbolji moguci komp za te pare, da ga u sluzi dugo da slusa muziku, gleda filmove, bleji na netu i da napise koji maturski rad...

mislim ono...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: i ovde isto stanje (T=R) 28.06.2011. 09:46 #340075

broj poruka: 6083
O cemu ti pricas? Rekao si ``covek se javi da hoce da kupi konfiguraciju do toliko i toliko para`` a onda mu prvi kaze dodaj 20e za vga? Na koju vga ako nije naveo konfiguraciju? Vidim ja sta ti hoces da kazes, ali imas rupa u izlaganju i te kako, iako si mislio da ce taj strip svi da progutaju.
LOGICNO je da ako se neko javi i pita da li valja doticna konfiguracija da ce ljudi da mu kazu sta da promeni. A i opste je poznato da `sto ljudi sto cudi`, tako da nisi potpuno uspeo u domisljatosti. Jeste da lice odgovori na to sto si napisao, ali nista cudno u tome nema, najnormalnija pojava da vise ljudi ima razlicita misljenja. Toliko.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: ode mast u propast... i to po ko zna koji put..
::
:: primera radi..
:: covek se javi da hoce da kupi konfiguraciju do toliko i toliko para, znaci vise nema i najbolje za te pare... a onda krece sho
:: I (user) kaze dodaj jos 20e za VGA..
:: II kaze nikako to napajanje za samo 5e dodas i imas CM..
:: III se javi i kaze za sta ti treba komp..
:: IV kaze nije lose ali ja bih ipak ovo i to..
:: V pocne da se svadja sa I kako je nvidia bolja od atija..
:: VI kaze V da gresi..
:: VII kaze da pojaca plocu i procesor za samo 30e..
:: VIII se slaze sa IV..
:: javlja se vlasnik post
:: uh, pa ja sad vise nisam siguran sta da radim, pa pita sve po jos jedno pitanje i kaze da mama i tata nemaju vise kesa da mu posalju za komp (student u drugom gradu)..
:: evo III i kaze onda ok, kupi to sto si planirao ali promeni, to to to i to... ipak vredi uloziti jos malo para..
:: IX brate i ja te razumem, isto sam student..
:: X kaze V ne pise se tako, nego se pise ovako..
:: i ode sve mast u propast..
:: lik sa 200eura za komp, ode na 400e kojih nema, manje zna nego sto je znao, tema otisla znate gde... a on je samo hteo da ima najbolji moguci komp za te pare, da ga u sluzi dugo da slusa muziku, gleda filmove, bleji na netu i da napise koji maturski rad..
:: mislim ono..
Dexter013 E jbg 28.06.2011. 11:14 #340094

broj poruka: 17098
Kakve veze ima po `Beogradski`?

Ja sam iz Panceva i nije stvar u naglasku ili izgovoru,
to razumem i ovo nema veze sa time, stvar je u postovanju jezika,
w-v ne treba komentarisati, to je `kul` samo klincima od 15-16 godina,
kao sto sam i pretpostavio za decka.

A Stvari kao:

neznam-ne znam ,
jel-jer ,
nemogu-ne mogu
i slicno,

nemaju veze odakle si i kako se prica tamo ili vamo...

Jedna stvar su greske u kucanju kada se napise adm umesto amd,
ili kada se proguta neko slovo, to nikada nikoga ne ispravljam, medjutim danas je super da si polupismen i neobrazovan i to namerno i svesno,
a ljudi koji ti ukazu na greske iz dobre namere ispadaju neki zlotvori...

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: E jbg 28.06.2011. 11:25 #340097

broj poruka: 6083
Probaj da kazes coveku koji smrdi da se okupa, isto ce da se uvredi

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Kakve veze ima po `Beogradski`?
:: Ja sam iz Panceva i nije stvar u naglasku ili izgovoru
:: to razumem i ovo nema veze sa time, stvar je u postovanju jezika,
:: w-v ne treba komentarisati, to je `kul` samo klincima od 15-16 godina,
:: kao sto sam i pretpostavio za decka
:: A Stvari kao
:: neznam-ne znam ,
:: jel-jer ,
:: nemogu-ne mogu
:: i slicno
:: nemaju veze odakle si i kako se prica tamo ili vamo..
:: Jedna stvar su greske u kucanju kada se napise adm umesto amd,
:: ili kada se proguta neko slovo, to nikada nikoga ne ispravljam, medjutim danas je super da si polupismen i neobrazovan i to namerno i svesno,
:: a ljudi koji ti ukazu na greske iz dobre namere ispadaju neki zlotvori..
:: AMD Phenom II x6 105
:: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: 470 gtx gigabyte
:: MSI 760 GM-E5
:: CoolerMasterElite43
:: LC power 600
:: CpuCooler:Titan Vanes
:: Mx518
Dexter013 Re: Re: E jbg 28.06.2011. 12:49 #340108

broj poruka: 17098
Kakve ima to veze ako se tamo negde kupaju jednom nedeljno preko leta?
Nisu svi isti ...

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: Probaj da kazes coveku koji smrdi da se okupa, isto ce da se uvred
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mslavko82 Re: Re: Re: E jbg 28.06.2011. 13:02 #340110

broj poruka: 721
Alrad +1

Nađem i ja sam sebi hiljadu grešaka, ali se barem trudim da ih bude što manje... Nije baš da se hvalim time naokolo što ja mogu da pišem kako ja hoću :) To može svako... blago rečeno...

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

:: Kakve ima to veze ako se tamo negde kupaju jednom nedeljno preko leta
:: Nisu svi isti ..

A tek tamo gde se uopšte ne kupaju ? :)
mslavko82 Re: Re: Re: E jbg 28.06.2011. 13:02 #340111

broj poruka: 721
Alrad +1

Nađem i ja sam sebi hiljadu grešaka, ali se barem trudim da ih bude što manje... Nije baš da se hvalim time naokolo što ja mogu da pišem kako ja hoću :) To može svako... blago rečeno...

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

:: Kakve ima to veze ako se tamo negde kupaju jednom nedeljno preko leta
:: Nisu svi isti ..

A tek tamo gde se uopšte ne kupaju ? :)
ICEsd Re: Re: i ovde isto stanje (T=R) 28.06.2011. 17:08 #340148

broj poruka: 2158

Samo da se nadovezem na Snoopy-jev citat:

Ako covek misli da ce drugi da mu rese problem onda nesto nije u redu sa njime, kada se nesto kupuje za malo vece pare obicno se obidje ceo grad, internet se prelista ceo, procita se milion clanaka o proizvodu, pa se onda postave pitanja na forumu ako neko ima neku nedoumicu.

Ako kupuje tako sto postavi pitanje i ocekuje da mu drugi odrede sta ce da kupi a lenj je da se raspita i informise o proizvodu koji kupuje, nece lepo proci nigde (obicno na kraju takve ljude zavrne neki trgovac sa dobrom zvakom).

:: O cemu ti pricas? Rekao si ``covek se javi da hoce da kupi konfiguraciju do toliko i toliko para`` a onda mu prvi kaze dodaj 20e za vga? Na koju vga ako nije naveo konfiguraciju? Vidim ja sta ti hoces da kazes, ali imas rupa u izlaganju i te kako, iako si mislio da ce taj strip svi da progutaju
:: LOGICNO je da ako se neko javi i pita da li valja doticna konfiguracija da ce ljudi da mu kazu sta da promeni. A i opste je poznato da `sto ljudi sto cudi`, tako da nisi potpuno uspeo u domisljatosti. Jeste da lice odgovori na to sto si napisao, ali nista cudno u tome nema, najnormalnija pojava da vise ljudi ima razlicita misljenja. Toliko
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9
:: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: :: ode mast u propast... i to po ko zna koji put..
:: ::
:: :: primera radi..
:: :: covek se javi da hoce da kupi konfiguraciju do toliko i toliko para, znaci vise nema i najbolje za te pare... a onda krece sho
:: :: I (user) kaze dodaj jos 20e za VGA..
:: :: II kaze nikako to napajanje za samo 5e dodas i imas CM..
:: :: III se javi i kaze za sta ti treba komp..
:: :: IV kaze nije lose ali ja bih ipak ovo i to..
:: :: V pocne da se svadja sa I kako je nvidia bolja od atija..
:: :: VI kaze V da gresi..
:: :: VII kaze da pojaca plocu i procesor za samo 30e..
:: :: VIII se slaze sa IV..
:: :: javlja se vlasnik post
:: :: uh, pa ja sad vise nisam siguran sta da radim, pa pita sve po jos jedno pitanje i kaze da mama i tata nemaju vise kesa da mu posalju za komp (student u drugom gradu)..
:: :: evo III i kaze onda ok, kupi to sto si planirao ali promeni, to to to i to... ipak vredi uloziti jos malo para..
:: :: IX brate i ja te razumem, isto sam student..
:: :: X kaze V ne pise se tako, nego se pise ovako..
:: :: i ode sve mast u propast..
:: :: lik sa 200eura za komp, ode na 400e kojih nema, manje zna nego sto je znao, tema otisla znate gde... a on je samo hteo da ima najbolji moguci komp za te pare, da ga u sluzi dugo da slusa muziku, gleda filmove, bleji na netu i da napise koji maturski rad..
:: :: mislim ono..
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647755.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs