Znaci ne mogu da verujem kakav sam ja maler, skupljam vec par meseci za ovaj hdd kad ono ne moze d se formatira u fat...znaci sranje... Ma probacu sa Hirens-om pa sta bude...
Meni je nemoguce da XP ne daje opciju fat za formatiranje koristio sam ga dosta godina i uvek je bila ta opcija.
win7 nema fat kao opciju.
Cim ga windows vidi dakle formatiran je u biosu 100% , cim ga registruje i vidi neke particije.
U krajnjem slucaju prikopcaj hard na komp stavi XP u cd nek butuje sa njega stignes do dela za formatiranje izaberes fat i kad to zavrsi ugasis i probas na soniju. Tako mora da radi 100%
Pa zato što nije formatirao preko tako nečega, aj bože zdravlja upravo skida hirens.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Druze kako ti ne radi? Ja sam formatirao WD 1TB u FAT32 preko Paragona i naj normalinije radi na sonju i na win7. Znaci ceo hard u fat 32 i radi supe ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647754. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.