ne razumem to JA IMAM NJU?? Moj brat je kupio taj A-Data HDD i rekao sam kolika su vremena kad sam prebacivao filmove i igrice. Nazalost jos nemam USB 3.0 prikljucke.. Brata vidjam retko kad,samo kad mu treba nesto od igrica i filmova :) ali mogu da istestiram taj HDD za koji dan.. Daj neki program za test pa cu da javim rezultate.. Dao sam mu predlog da kupi taj HDD jer se meni cinilo kao OK resenje kad treba da mu prebacim vise filmova i igrica..
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Vrlo se lako koristi nemas nikakvih podesavanja , imas read i write. S tim sto za write disk mora biti prazan i bez particija (ovo ti kazem generalno, cisto da znas) samo tresnes start i to ti je to. ali istestiraj ga i na usb2 cisto da imamo neko direktno poredjenje...
Odlican rezultat , mada sam ja skoro negde gledao testove gde Sata i USB3 na WD udaraju na nekih 65MB/S (read) a na write je bolji Sata 58, a usb3 45 A usb 2 29/19 Taj tvoj disk je ocigledno brzi.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647756. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.