Ja odustao od SSD-a, jednostavno su nestabilni i previse osetljivi, jedini koji nesto vrede su Kingston HiperX i Intelovi, ali su preskupi, a bez garancije se jednostavno ne isplati uzimati zbog kako vec rekoh osetljivosti i nepouzdanosti i ucestalog riknjavanja. Zato cu kao privremeno resenje kupiti jos jedan HDD i napraviti RAID, pa neka radi tako nekoliko meseci dok SSD ne postanu stabilniji i pouzdaniji.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
U je ako za ovih par godina nisu postali stabilni kako mislis da ce postati stabilniji za par meseci...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ja odustao od SSD-a, jednostavno su nestabilni i previse osetljivi, jedini koji nesto vrede su Kingston HiperX i Intelovi, ali su preskupi, a bez garancije se jednostavno ne isplati uzimati zbog kako vec rekoh osetljivosti i nepouzdanosti i ucestalog riknjavanja. Zato cu kao privremeno resenje kupiti jos jedan HDD i napraviti RAID, pa neka radi tako nekoliko meseci dok SSD ne postanu stabilniji i pouzdaniji :: :: Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12c :: ::
http://www.kingston.com/ukroot/ssd/v100.asp i nikakvu jbnu razliku ne vidim win se ucitava par sekundi brze, programi se instaliraju par sekundi brze ucitavanje u Dead Island (to igram ovih dana) neprimetno brze jbmliga mozda zato sto ne mogu da enable AHCI mode u BIOSu? nece da se boot-uje sistem kako to da izvedem?
Koliko vidim, neki moraju da reinstaliraju sistem kad se prebace na AHCI, dok neki SSD-ovi čak i sporije rade u AHCI modu... __________________ Scourge of PCBerza
sve u svemu, da sad mogu da biram sta bih kupio kad me svrbe pare, to bi bila leeepa 560ti. ssd ne opravdava toliku hvalu! jbga cekam sledeci trenutak kad mi se pomuti um i pozelim besmisleno da trosim novac, pa da kupim gtx
Ili ti ne valja SSD, ili te nešto usporava. Još nisam čuo da je neko kupio SSD i da mu ne opravdava ulaganje. Kolega sa posla je kupio V+ Kingston od 120GB i performanse su mu daleko poboljšane. __________________ Scourge of PCBerza
Taman sam mislio da se u nekoj blizoj buducnosti pocastim jednim SSD-om ali izgleda nista od toga, do 80-90e za 64Gb nema neki izbor kod nas. Pfff Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
http://www.dodaj.rs/f/1t/O5/2MF6WiPt/untitled.jpg pa, nek` mi neko kaze da je ovo ultra-giga-brz disk mozda ga jebava firmware? edit: sad sam gledao na Kingston sajtu. moj firmware je uptodate... jbmliga i nema 64GB (kao sto pise) nego 59.7GB pih
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647756. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.