Kontas mozda sta sam hteo reci, mozda ne... S obzirom da ce cene kad tad ici dole, jer ove nisu realne, samo neko ko nije cist ima da da 50-60e za 500GB bez garancije...
:: @Athlon8 :: :: evo ti cena nove sa punom garancijom :: :: http://goo.gl/P8W5 :: :: pa ti sd sam proceni da li ti se isplati .. :: :: @Mixe :: :: Letos si platio , joj nasmeja me sad posteno. :: Nije druga stvar trenutna cena nego prva stvar :: pogledaj SAD cene, :: :: NAJJEFTINIJI hdd od 500 gb je 75e, :: polovan sa garancijom aj da kazes moze da ode za 55e, :: polovan bez garancije od 40 do 50e. Barem ja tako rezonujem :: :: A to sto Snupi kaze za ovog sto rece 30e , :: nek i meni nadje 3-4 za 30e odmah kupim od njega :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Za 40€ ćeš ga prodati bez problema. Preko toga teško, obzirom da meni disk od 1Tb sa 2 godine garancije čuči u oglasu za 60€ već nedelju dana.. :: :: ::
:: koji je disk konkretno i garancija :: :: :: :: Za 40€ ćeš ga prodati bez problema. Preko toga teško, obzirom da meni disk od 1Tb sa 2 godine garancije čuči u oglasu za 60€ već nedelju dana.. :: :: :: :: :: ::
Ovo nije trenutno i kao procice sutra ili skoro, niko nije lud da placa duplo bla bla, tek mozda sledece godine se ocekuje lagani pad cena, dakle lagani, pa ti cekaj ako ti treba hdd godinu dana.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ovo nije trenutno i kao procice sutra ili skoro, niko nije lud da placa duplo bla bla, :: tek mozda sledece godine se ocekuje lagani pad cena, dakle lagani, pa ti cekaj ako ti treba hdd godinu dana :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Znam koleZa da je ludo, drugar sa posla prolazi dan pre nego sto su poskupeli hdd pored neke radnje i razmislja da li da uzme hdd od 2tb za 7 500 din, ma nema veze uzecu za koji dan, kaze.
Resio sutra da uzme kad ono 1tb 10 000 din.
Ludo skroz.
A cene nece skoro dole, najebali smo. Mada meni ovih 500 gb i vise nego dovoljno jer nemam penzioner sindrom.
Sta odgledam obrisem, sta odigram obrisem, ako moze da se gleda online ne skidam. A i ako mi bas zatreba nesto iznenada, za dan ga skinem, tako da nema potrebe da mi cuci nesto i zauzima tonu prostora nepotrebno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Za 40€ ćeš ga prodati bez problema. Preko toga teško, obzirom da meni disk od 1Tb sa 2 godine garancije čuči u oglasu za 60€ već nedelju dana.. :: :: ::
Cucace ti jos taj WD, mislim tesko ces ga prodati s obzirom da covek isti takav glanc nov neotvoren sa 3 god garancije prodaje za 70 :)
Pa kolega budrak je vec pazario, vidi 2 posta iznad svog.
Nisam skoro gledao cene HDD-ova, ali kada sam danas video slogirao sam se. Jbt, ja se davno jos premisljao da li da kupim jedan HDD od 1TB kada je bio Hitachi za 5000, i rekoh nema veze pasce cene jos. A sada patka. Zanimljiva stvar da su cene skocile kao zbog poplava u Tajlandu... a jedina 2 svetska proizvodjaca su sada WD i Seagate (jedan je kupio Hitachi, a drugi Samsung odeljak za HDD). Sve mi nekako izgleda kao da su se dogovorili da iskoriste priliku, da se oderu od para. :: :: :: :: :: Za 40€ ćeš ga prodati bez problema. Preko toga teško, obzirom da meni disk od 1Tb sa 2 godine garancije čuči u oglasu za 60€ već nedelju dana.. :: :: :: :: :: :: :: :: Cucace ti jos taj WD, mislim tesko ces ga prodati s obzirom da covek isti takav glanc nov neotvoren sa 3 god garancije prodaje za 70 :)
:: Pa kolega budrak je vec pazario, vidi 2 posta iznad svog. :: :: Nisam skoro gledao cene HDD-ova, ali kada sam danas video slogirao sam se. Jbt, ja se davno jos premisljao da li da kupim jedan HDD od 1TB kada je bio Hitachi za 5000, i rekoh nema veze pasce cene jos. :: A sada patka. :: Zanimljiva stvar da su cene skocile kao zbog poplava u Tajlandu... a jedina 2 svetska proizvodjaca su sada WD i Seagate (jedan je kupio Hitachi, a drugi Samsung odeljak za HDD). Sve mi nekako izgleda kao da su se dogovorili da iskoriste priliku, da se oderu od para :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za 40€ ćeš ga prodati bez problema. Preko toga teško, obzirom da meni disk od 1Tb sa 2 godine garancije čuči u oglasu za 60€ već nedelju dana.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cucace ti jos taj WD, mislim tesko ces ga prodati s obzirom da covek isti takav glanc nov neotvoren sa 3 god garancije prodaje za 70 :
Pa ne zna se da li je kupio jer trazi mail.To on napisao da preduhitri druge :) a prodavac se nije javio da kaze da je prodato.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647757. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.