Pa realno toliko i vredi. 350+ 200 postarina. Ne verujem da je prodavac znao da je neispravan, a i dobio si ga ispravnog, tj mogao si da mu pristupis. Jednostavno su mu prsli prvi sektori i nemoguce ga je dovesti u red i iskoristiti ostatak diska, bez obzira i ako je zdrav - kao sto je neko rekao ovde. Jednosavno ta serija je tesko go..o. Isti slucaj sa par mojih koje sam imao...
Ili je coveku ispao na patos pri montazi, pa jedno 8x, ne manje:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Da budem iskren, taman kad sam hteo da ga stavim u kuciste, kroz prozor stana moga, video sam moju prsatu komsinicu..... Potrcao sam do terase i kako sam se nagnuo preko ograde, na drugom spratu, hard mi je ispao iz ruke i zavrsio na asvaltu! Eto... To je cela istina!!! :)
E moj ti...Zato ja uvek kad montiram HDD, navucem zavese dok ga ne usrafim u kuciste, a posle smekam okolo - naokolo:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Da budem iskren, taman kad sam hteo da ga stavim u kuciste, kroz prozor stana moga, video sam moju prsatu komsinicu.... :: Potrcao sam do terase i kako sam se nagnuo preko ograde, na drugom spratu, hard mi je ispao iz ruke i zavrsio na asvaltu :: Eto... To je cela istina!!! : :: :: ::
Pravo da ti kazem uopste nisam obracao paznju na te stvari o HDD-u! Nema veze sad, svaka skola se placa! A sto se tice one trojke u zagradi posle njegovog nicka to su pozitivne ocene koje je dobio a ne broj naloga! Pozdrav!!! Eh da sam gledo ukomsinicu tada, sigurno ga nebi ni kupio! :)
:: :: :: Meni ovo lici na jos jednu prevaru sa limunda :: :: :: LBA na slici HDD-a (fizicka slika): 8029324 :: LBA na slici na kome testira bad sektore (dos prozor) 8029287 :: :: Prozor u pozadini HD Inspector Profesional kapacitet diska: 37.110 m :: Kapacitet u dos prozoru: 38gb=38.912m :: :: u dos prozoru je HDD2 a u HD Inspector Profesional Pata drive 1 :: :: Usustini rezultate koje je stavio su sa nekog drugog HDD-a a ne ovog sto je slikao :: :: Plus tvoj HD tune prijavljuje mnogo vece vreme rada od njegovih slika :: :: Jos nesto ovo mu je 3 nalog na limundo: store67 (3) :: :: :: Da nisi ti gledo u komsinicu kad si pazario hdd ???
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647758. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.