UPOZORENJE za prodavce hardvera: ne prodajte ovom liku hard diskove
STRANA 2 OD 2
imarkovic
Re: Re: NOV?
24.09.2012. 23:02
status: user broj poruka: 19087
brate moram da primetim da ti je krasnopis isto kao kod PhatPhuck-a, da li slucajno ili ne... :)
:: :: Samo 130 dana rada? Ne 130 sati, vec 130 dana. A nov je? :: :: 130 radnih dana je MALO u odnosu na garanciju koja se daje na 3 godine, to jest, na 1086 dana. Može se reći da je disk bio praktično tek razrađen :: :: :: Ne bi da ostetis dobavljaca? :: :: Ako hard nije spaljen, nije fizicki ostecen, ako mu nije istekla garancija i ako imas dobavljaca, on ti mora zameniti hard :: :: Nije sve što se `mora` - ujedno i `u redu, korektno, pošteno` :: I to što na gorivo plaćaš namete i akcize koje čine 70% vrednosti litra goriva se `MORA`, pa ipak ne znači da ljudi to smatraju korektnim, i nečim što je `u redu`. (čisto navodim primer) Ne praviš razliku :: :: :: Ako si prodavao polovno kao novo i dao garanciju, sam si kriv. :: Nisam. I nisam dao garanciju, nego sam pozvao lika da kod mene proveri i da se uveri u ispravnost :: Možda sam ti se zamerio zbog pominjanja drugačijih akcenata, ali ne dozvoli da te to navodi da tražiš krivca i negativca u meni.
Прва ствар на коју је требало да обратиш пажњу је низ цифара`ликовог` мобилног телефона. И ту лекцију треба да савладаш, јер ко с ђаволом тикве сади...
Није то мој друг Чонг Ли. Он тренутно лема несавесне чуваре Ханове.
:: brate moram da primetim da ti je krasnopis isto kao kod PhatPhuck-a, da li slucajno ili ne... : :: :: :: :: :: Samo 130 dana rada? Ne 130 sati, vec 130 dana. A nov je? :: :: :: :: 130 radnih dana je MALO u odnosu na garanciju koja se daje na 3 godine, to jest, na 1086 dana. Može se reći da je disk bio praktično tek razrađen :: :: :: :: :: Ne bi da ostetis dobavljaca? :: :: :: Ako hard nije spaljen, nije fizicki ostecen, ako mu nije istekla garancija i ako imas dobavljaca, on ti mora zameniti hard :: :: :: :: Nije sve što se `mora` - ujedno i `u redu, korektno, pošteno` :: :: I to što na gorivo plaćaš namete i akcize koje čine 70% vrednosti litra goriva se `MORA`, pa ipak ne znači da ljudi to smatraju korektnim, i nečim što je `u redu`. (čisto navodim primer) Ne praviš razliku :: :: :: :: :: Ako si prodavao polovno kao novo i dao garanciju, sam si kriv. :: :: Nisam. I nisam dao garanciju, nego sam pozvao lika da kod mene proveri i da se uveri u ispravnost :: :: Možda sam ti se zamerio zbog pominjanja drugačijih akcenata, ali ne dozvoli da te to navodi da tražiš krivca i negativca u meni.
Prodao si mu novo-polovan hard disk od 160 GB i dao si mu garanciju. Isti hard disk je dobio loše sektore u toku garantnog roka. Isti hard disk nema ništa spaljeno, nije fizički oštećen, niti se vidi da je padao. Čoveku vratiš pare i to je to. Ne razume šta te je taksista zajebo u celoj priči?
Dali ćeš ti hard baciti u kantu, proučavati mu ploče i motor ili vratiti dobavljaču, to je tvoj problem.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.