e, ne daj boze da nam ti stavis tacku.. cudi me da si propustio da kazes da je intelov SSD mama..
:: reci da ti ne treba ssd moze samo onaj koji ga nikad nije imao ili onaj koji je ljubomoran sto ga nema.. :: :: tacka.. :: :: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb CRUCIAL TACTICAL LED 2200 9-9-9-2 :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Pusti čoveka, očigledno zna znanje. Kako ne uvažiti mišljenje onog ko koristi svoj računar za zadatke toliko kompleksne da naprežu taj ssd do maksimuma 24 časa dnevno, sigurno razmišlja i da mu doda još jedan u raid jer mu ovaj ne ispunjava potrebe.
:: e, ne daj boze da nam ti stavis tacku.. cudi me da si propustio da kazes da je intelov SSD mama.. :: :: :: :: :: reci da ti ne treba ssd moze samo onaj koji ga nikad nije imao ili onaj koji je ljubomoran sto ga nema.. :: :: :: :: tacka.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: :: 4x4gb CRUCIAL TACTICAL LED 2200 9-9-9-2 :: :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: :: INTEL SSD 330 60G :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: VIEWSONIC VX2739W :: :: :: ::
Ne bih da provodadzisem ali ti lemure i ova Helena ste dream team, obadvoje ste vec odavno za posmatranje, pa mozete da ucinite svetu ipak neku uslugu, plod vase nakaradnosti bi mogao da naucnicima donese veoma zanimljive rezultate i zakljucke.
Mada i mene licno interesuje gde je tacno skrenula evolucija u vasem slucaju???
Razlika izmedju hdd-a i ssd-a je ogromna i glupo je uporedjivati te dve stvari tj komponente. Po meni ono sto tebi treba je ssd od 120gb sasvim dovoljno za bilo sta , kada budes koristio ssd jednom , veruj mi nerviraces se zastto ranije to nisi uradio!
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-E Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W Fractal design Arc Midi Dell U2312HM
mogu i isti polovi da se spoje ali jednog treba okrenuti za 180 .. :)
evo meni zvanicno nije potreban SSD .. dovoljan mije i obican hdd .. mda prosle nedelje sam opasno razmisljao dali da uzmem ssd ili da bacim pare na sex drozu i kolace .. jos uvek imam obican hdd
:: Ako se vodimo tim putem (El Spanjol) Helen/Helena dodjemo do Jelene : :: :: Ali kako ih to cini dream team :: Koliko ja znam suprotni polovi se spajaju a ne isti : :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Vise sam mislio da su savrsen par sa naucne strane, da ih metu zajedno u box, zagledaju, bockaju, ispituju, proucavaju, posmatraju kako reaguju na odredjene agense i droge, mere i na kraju seciraju!
Vatikan je do sada rasparcavao na atome svako moguce `bice` koje se nije uklapalo u standardne okove ili ti norme izgleda i ponasanja, pa ne vidim sto bi oni bili izuzetak, cak sta vise mislim da bi se obradovali kao mala deca kada bi im pali saka
u pravu si, nikad me nisi prozivao, ali verujem da si pozeleo bar jednom Salim se, nije mi bila namera ali kad covek ne zeli da primi ni jedan savet kako treba, kritiku, vec na svoje pitanje postavljeno nekom odgovara samom sebi od strane sebe, onda ubrzano postaje plod...
tema.. covek je najverovatnije bio nesiguran, tj. nije informisan sta je u stvari SSD i koje su njegove mogucnosti, te odatle skeptika.. coveka treba informisati i usmeriti ka boljem, sugestirati, pomoci da bi bio siguran.. sledeca tema je verovatno koji SSD za 50eu.
:: markovicu jel ja tebe nekad prozivam? jel sam te ikad prozvao??koji je tvoj problem? :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb CRUCIAL TACTICAL LED 2200 9-9-9-2 :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
hehe, sky, nije valjda da si i ti poceo dexgey fazone da mi uvaljujes, obojice se usmeravate sve vise ka tome, jel da se brinem? btw, kako se crta ovo srculence? el moze cvetic?
:: Vas dvojica ste opasno poceli da se gotivite. :: Vidim ja bice nesto od vas :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ne brate,nemam ja nista sa tim. Ja se samo vodim prostom logikom. Obzirom da si kod Xendze vec obradio teren vidim da te put navodi ka novim horizontima. Ishmerish je postavio zanimljivu dijagnozu,ja samo citam sa liste!
Ej brate,samo nemoj da preterujes,pusti nek stvari teku svojim tokom da ne bude posle :
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: hehe, sky, nije valjda da si i ti poceo dexgey fazone da mi uvaljujes, obojice se usmeravate sve vise ka tome, jel da se brinem :: btw, kako se crta ovo srculence? el moze cvetic? :: :: :: :: Vas dvojica ste opasno poceli da se gotivite. :: :: Vidim ja bice nesto od vas :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
hehe ne znam ja sumnjiv si ti meni jako, nemoj mene da mesas u te vase raznolike varijantice, jes` cuo? :P i nisi mi rekao ni za cvetic ni za srculence, sram te bilo dobro, nek ti bude kad oces da budes lokomotiva :P
:: Ne brate,nemam ja nista sa tim :: Ja se samo vodim prostom logikom :: Obzirom da si kod Xendze vec obradio teren vidim da te put navodi ka novim horizontima :: Ishmerish je postavio zanimljivu dijagnozu,ja samo citam sa liste :: :: Ej brate,samo nemoj da preterujes,pusti nek stvari teku svojim tokom da ne bude posle :: :: http://www.youtube.com/watch?v=tGNDAiziFrw&feature=fvwre :: :: 0:35 :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: hehe, sky, nije valjda da si i ti poceo dexgey fazone da mi uvaljujes, obojice se usmeravate sve vise ka tome, jel da se brinem :: :: btw, kako se crta ovo srculence? el moze cvetic? :: :: :: :: :: :: :: Vas dvojica ste opasno poceli da se gotivite. :: :: :: Vidim ja bice nesto od vas :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Zasto od mene trazis srculence (vidi jos kako se gayevski izrazavas,ko jos tako prica ) i cvetice - i ovo je isto homo, brate tamo gde si krenuo trazi od njega.. Ali pored cvetica i srculencata pazi da ne dobijes jos nesto..Mozda te snadje neka anakonda
@Tako je Ish,samo nas bruka :D
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Eto, ne mora da se cami na karike.com i sl. I ovde se spojise dvojica, a tema ni manje, ni vise, nego o SSD-u. Eto, da i PCB bude odgovorna sto se po prvi put ovde dvojica mladih i pre svega lepih mladica spojise.
Samo cepajte:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Bila je ranijih godina ona reklama `Mi smo vesele devojke` ..u nastavku je sledilo.. `Dvoje su se tako smuvali` .. Predpostavljam da ima sad ovaj ``Napredniji` oblik , `Mi smo veseli decaci ` .. `Jedno drugom su tako uvalili ` ..
Srecom to ne pratim (te vrste reklama) ali mi intuicija govori da sam ipak u pravu :)
jbg, nisam toliki umetnik kao neki da nacrtam cvetice srece ti promeni temu, batali vise te gey fazone, pripade mi muka.. daj okreni kormilo malo na neku ribu, ranije si znao da turis neku sliku sa nekom cicom.. a sad.. meni si naso da crtas srca ebote:) refresh your memory: http://goo.gl/lsQaP :P
:: Zasto od mene trazis srculence (vidi jos kako se gayevski izrazavas,ko jos tako prica ) i cvetice - i ovo je isto homo, brate tamo gde si krenuo trazi od njega. :: Ali pored cvetica i srculencata pazi da ne dobijes jos nesto..Mozda te snadje neka anakonda :: :: @Tako je Ish,samo nas bruka : :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.