Serveri su mi na 11.1 - XEN virtualizacija - rade kao sat. 11.4 ima problema sa XEN-om i VLAN ovima. 12.1 mi se zakucavala host masina - verovatno neki problem sa driverima. 12.2 jos nisam probao na toj masini - imam nameru.
12.2 mi je na masini na poslu - sa KDE-om.
Kuci koritim 12.1 sa LXDE i XBMC. Filmovi i surfing na atom ploci.
Asus P8H67-M, i5 3570 4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP Frontier DIVA
:: Serveri su mi na 11.1 - XEN virtualizacija - rade kao sat. 11.4 ima problema sa XEN-om i VLAN ovima. 12.1 mi se zakucavala host masina - verovatno neki problem sa driverima. 12.2 jos nisam probao na toj masini - imam nameru :: :: 12.2 mi je na masini na poslu - sa KDE-om :: :: Kuci koritim 12.1 sa LXDE i XBMC. Filmovi i surfing na atom ploci :: :: :: Asus P8H67-M, i5 357 :: 4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Dobro... Vi se ubiste oko prepucavanja da li treba da se koristi `safely remove` ili ne... Nije to bila tema uopste. Mene je zanimao neki komentar na problem sa diskom koji sam opisao u trecem i cetvrtom pasosu prvog posta! To da neko koristi `safely remove`, a neko ne - to znam... Sta je bolje i sigrunije? Pa cim postoji ta opcija - ne postoji dzaba, a i to je posao od dve sekunde.
@VMARC Da li se na Mac OS X-u, kada ga eject-ujes , externi hdd `uspava` ili ne? Ako ne - da li ga cupas iz usb-a dok se onako posteno jos uvek vrti ili sacekas da posle nekog vremena sam ode u `sleep` mod? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
nekako mi je uvek Gnome bio prakticniji za rad, KDE je nekako vise elegantniji, a sa vise koraka kad treba neki program da se pronadje.. mada dosta ljudi vise preferira KDE, XBMC, radije nego Gnome..
:: Kod instalacije nude KDE i GNOME... ili nesto trece sto vec biras naknadno.. :: KDE im je doduse vec vekovima primarni i vise ga upeglaju od Gnom :: :: Asus P8H67-M, i5 357 :: 4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Uspava se i do sledeceg ukljucivanja ostaje ugasen
31.01.2013. 00:00
status: user broj poruka: 9440
Bilo na power on ili na ponovno ukljucenje na USB. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Dell UltraSharp U2312HM
OK! Hvala! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.