Znaci to sto ti oni pricaju da ono sto nema ovde je k***** to su gluposti. Ovde stize sta je zgodno a ne sta je dobro i trazeno a kupuje se jel nema drugo. Tacnije NE SVI MORAM DA PODVUCEM TO I DA IZUZMEM SEBE. Kao sto sam kazes kada bude morao da se kupuje novi ako Samsung 840 rikne ti ces jos mirno i spokojno imati garanciju na tvoj Neutron GTX, uzeces nesto sto ne mozes da nadjes uvek cisto da malo promenis ovu monotoniju, kaznices one druge radnje koje ne donose CORSAIR I to je to. Ionako za 10 modela sada prisutnih moras da buljis u programe da vidis razliku i neces osetiti nista izmedju njih ni ako jedan ni ako drugi uzmes. Intel pravi dobre SSD isto ali 520 je vec star a ne znam koliko je serija 500 od Intela nova i kakve su performanse. Neutron GTX bi ja uzeo za sebe. Imas njihov CORSAIR SSD Toolbox pre koga se lako updejtuje Firmware kada treba i to je to. Bolja podrska na sajtu za pitanja nego Samsung i nema problema.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
MaliAbner: Mislio sma na neki sa naseg trzista. SSD koji je pouzdan i koji ima dobre performanse.
sSHark: Bas sam taj i mislio da uzmem. Gledao sam benchmarks i nesto je malo bolji samsung 840 Pro 128GB. Razlika se nikad nece primetiti a i razmisljam da uzmem jos 4gb rama.. :D
ENVIDIA: Hvala na predlogu!! :)
Procesor: AMD FX-8320 Graficka: MSI GTX 760 TF OC Maticna: Gigabyte GA-970A-UD3 Napajanje: 650W LC Power Silent Giant RAM: DIMM DDR3 4GB 1600MHz Crucia Kuciste: Thermaltake Versa II Black Editionl Hladnjak: Thermaltake NIC F3 Monitor: 21.5` Asus VS229HR LED IPS Tastatura: PS/2 US A4Tech X7 G800MU Mis: A4 Tech XL-750B HDD: SATA2 7200 500GB Hitachi
E pazi ti imas AMD plocu. Znaci moguce su malo slabije brzine na svim SSDovima jel ih oni vecinom mere na Native Intel kontroleru SATA III. Posto ti imas SATA III bice to veoma slicno. Moras samo da vidis kako da ukljucis AHCI Mode. Program koji CORSAIR racuna kao validan za njegove brzine je ATTO. Ostali su se pokazali tako da jedan dan pokazu jedne brzine drugi dan druge, razna tvikovanja koja inace nemaju uticaj mogu da uticu razlicito i zato ATTO je validan za CORSAIR.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Pa u biosu samo prebacim na AHCI. Sad mi je na NATIVE IDE. A sto se tice ATTO benchmarks necu ni raditi.. :P Valjda ce na ovoj komfiguraciji raditi kako treba..:D Jel treba sta jos da podesavam?
Procesor: AMD FX-8320 Graficka: MSI GTX 760 TF OC Maticna: Gigabyte GA-970A-UD3 Napajanje: 650W LC Power Silent Giant RAM: DIMM DDR3 4GB 1600MHz Crucia Kuciste: Thermaltake Versa II Black Editionl Hladnjak: Thermaltake NIC F3 Monitor: 21.5` Asus VS229HR LED IPS Tastatura: PS/2 US A4Tech X7 G800MU Mis: A4 Tech XL-750B HDD: SATA2 7200 500GB Hitachi
Apsolutno je nebitno da li ces podici OS na AHCI ili ne...
To mozes i kasnije da podesis naravno ako nisi u startu izabrao AHCI sto je inace preporuka...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Pa u biosu samo prebacim na AHCI. Sad mi je na NATIVE IDE. A sto se tice ATTO benchmarks necu ni raditi.. : :: Valjda ce na ovoj komfiguraciji raditi kako treba..: :: Jel treba sta jos da podesavam :: :: Procesor: AMD FX-832 :: Graficka: MSI GTX 760 TF O :: Maticna: Gigabyte GA-970A-UD :: Napajanje: 650W LC Power Silent Gian :: RAM: DIMM DDR3 4GB 1600MHz Cruci :: Kuciste: Thermaltake Versa II Black Edition :: Hladnjak: Thermaltake NIC F3 :: Monitor: 21.5` Asus VS229HR LED IP :: Tastatura: PS/2 US A4Tech X7 G800M :: Mis: A4 Tech XL-750B :: HDD: SATA2 7200 500GB Hitachi
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.