Ovaj novi koji sam prošle nedelje uzeo u EMMI-ju ima serijiski sa Z1E4****
Po udubljenju sa gornje strane deluje kao model sa 2 ploče/4 glave.
Proverio sam i na Seagate sajtu:
Product Brand Seagate Model Number ST2000DM001 Part Number (PN) 1CH164-501 Family BARRACUDA 7200.14 FAMILY
Performance Cache Size (MB) 64 Spindle Speed 7200 Interface Transfer Rate 6 Access Time 9.9
Physical Sector Size 4096 Number of Heads 4 Number of Disks 2
Dakle ovi sa Z1E4 su 2 ploče/4 glave, tj. brža varijanta sa 1TB pločama.
:: Iskreno ne znam šta da ti kažem, Seagate je maksimalno zakomplikovao što jednosavno nije napravio da modela. :: :: Ova tri koje imam u firmi rade lepo, i ovi sa dve i ovi sa tri ploče, ali je onaj sa tri ploče topliji koji stepen od onih sa dve + po testovima je sporiji. :: :: Juče sam uzep jedan ST2000DM001 u Emmiju, ali nisam gledao koja je verzija. Ostao je na poslu, nije za mene lično nego trebam da ga ugradim u jedan komp :: :: Ako hoćeš cimni me na mail u ponedeljak da proverim koja je verzija i kako se ponaša i koji mu je SN ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.