:: Imam ja 3 kom identicna Crucial m4 64GB SSD. Jedan bez problema radi, ali ima neku gresku na 60-om GB, tako da moze da posluzi, ako se particionise. Druga 2 imaju problem sa napojnim konektorom, samo treba da se preleme. Rade oni, ali ako se cacka/cima, izgubi kontakt na sekund :: :: Dajem ih za 500 din sva tri, pa ako ti posluze ili ako se neko drugi javi da mu treba.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Aco, zasto rizikujes batine sa diskovima na izdisaju? Skoro sam nasao na netu firmu koja prodaje replike hard diskova poznatih firmi (WDD, Ditachi/Goshiba, Sealate). Bolje da u svoje konfiguracije montirash replike nego diskove koji su sigurno na izdisaju. Njihov sajt je ONLY4ATTENTIONWHORES.COM. Isplati se uzeti vise komada zbog troskova transporta.
Ljudi, sta se primate? Nadam se da pratite rad gosn Ace, Havoka i Operatera? Aca zaradjuje hiljade evra mesecno i pomaze majku u ovoj krizi, Havok jede `leba od prodaje hardvera, Operator za dz dobija najnovija cuda sa japanskog trzishta, sa sve katanom i kratkim bodezom...
Kada sledeci put pocnu da palamude Acko i Havok, predlazem samo jedno pitanje: `Koliki ti je mesecni promet, deckonja?` Operatora ne treba nista pitati, samo uzivati.
Nije namestaljka nego taj mali nije bas najjasniji sam sebi, ako me razumes. Ta magla je razlog sto se razotkrio. Niti je to samo od juce jasno.
Elem, za njega se zna i znalo se, ali sta cemo sa ostalima za koje se ne zna? Koliko ljudi koji rovare ima ovde i sta rade bolje je i ne razmisljati. Ima i onih koji preprogramiraju BIOS diska da izgleda kao da je iz fabrike, a ostalo mu jos dve nedelje.
U svakom slucaju dobro je sto si prijavio, i ja cu. Ne znam koliko ce pomoci, ali u svakom slucaju pored zubotehnicara postoje i ortopedi, tako da svako moze da zaradi po neku crkavicu.
@Dexter013 Pa zato sto takvi kostaju ko dve bombone a kad ih spakuje u kesicu onda kostaju malo vise. __________________ http://goo.gl/yP3b6V
Samo bih dodao. Ok je kupovati diskove sa nekoliko/desetina BS i koristiti cisto za skladiste nebitnih podataka, filmovi i sl. Mislim na onoga ko nema bas nesto para, a fali mu prostora za te gluposti. HDD kao takav je u biti neispravan i kao takav se i prodaje. Imao on 1 ili 100.000 BS, sve jedno, jer on vise nije pouzdan, a kao sto znamo podaci se ne mogu kupiti novcem, prema tome...KAda bi se odmah nakon prijave prvog BS podaci bekapovali (kao sto bi i trebalo, sigurnosti radi), ne bi bilo problema i glavobolje posle.
Pa ako se prodaje racunar/HDD, to bi se moralo naglasiti velikim slovima, jer je u protivnom prevara. Necu da ulazim, ali ipak ima onih koji ne znaju ni sta je HDD, a kamoli da daju tu informaciju, stoga je kupac duzan da proveri stanje pre kupovine...Svasta ljudi rade sa racunarima, udaraju, sutiraju, rasklapaju, a ne znaju dve zice da spoje...
Evo jedna anegdota, prijatelj me zvao u vezi netbook-a i rekao kako je samo beo ekran kad ga je ukljucio...Ja sam ga pitao, da li je mozda pao i sl. Kaze, jok. Posle toga dolazi, donosi NB i kaze da mu je sin priznao da je mladjeg brata odalamio po glavi sa njim :D Eto...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Yep. Ok je kupovati ako znas sta kupujes, i u suprotnom je prevara. Ali ima slucajeva kada kupac ne moze da proveri, a i da moze sve sto vidi u Sentinelu moze biti lazno savrsenstvo. A i malo je vise prodavaca koji znaju sta je HDD i BB, nego onih drugih. Right? Kao npr. nekoliko njih u ovoj temi. __________________ http://goo.gl/yP3b6V
Ne treba da se izvinjavas. Sala ili ne, otkrila je mnogo toga sto znam i ponesto sto ne znam. Drugima je otkrila onoliko koliko znaju ili ne, koliko god to bilo. __________________ http://goo.gl/yP3b6V
@gilopile: Ja te nisam prozivao tako nemoj ni ti mene prozivati ludakom. @peniko: Ne vidim razlog zasto se ti mesas u moja posla. @Dexter013: Da bi ih sto jeftinije otkupio pa zatim sredio i prodao dalje. @sashai: Moj mesecni promet je javna tajna ali mogu ti reci da zaradjujem vise od predsednika Srbije. @SVI: Ne bavim se prevarama, sve se jasno vidi na slici i u tekstu. NEMAM PLOCU SA SATA KONEKTORIMA, ali imam PCI adapter pa otuda ???
Od prodaje `hardvera` zaradjujes vise od predsednika?
:: @gilopile: Ja te nisam prozivao tako nemoj ni ti mene prozivati ludakom :: @peniko: Ne vidim razlog zasto se ti mesas u moja posla :: @Dexter013: Da bi ih sto jeftinije otkupio pa zatim sredio i prodao dalje :: @sashai: Moj mesecni promet je javna tajna ali mogu ti reci da zaradjujem vise od predsednika Srbije :: @SVI: Ne bavim se prevarama, sve se jasno vidi na slici i u tekstu. NEMAM PLOCU SA SATA KONEKTORIMA, ali imam PCI adapter pa otuda ?? :: :: ::
:: Od prodaje `hardvera` zaradjujes vise od predsednika :: :: :: :: @gilopile: Ja te nisam prozivao tako nemoj ni ti mene prozivati ludakom :: :: @peniko: Ne vidim razlog zasto se ti mesas u moja posla :: :: @Dexter013: Da bi ih sto jeftinije otkupio pa zatim sredio i prodao dalje :: :: @sashai: Moj mesecni promet je javna tajna ali mogu ti reci da zaradjujem vise od predsednika Srbije :: :: @SVI: Ne bavim se prevarama, sve se jasno vidi na slici i u tekstu. NEMAM PLOCU SA SATA KONEKTORIMA, ali imam PCI adapter pa otuda ?? :: :: :: :: :: ::
U drzavi gde vecina jedva prezivljava od prodaje racunara i komponenti, tek stasali mladic, valjajuci maticne sa buvljaka (bez SATA konektora), neispravne diskove, blatnjava napajanja i servisirajuci racunare, zivi kao car? Mogu samo da ti cestitam. Bravo!!! Ti si moj idol. Pokojni Stiv je za tebe obican ficfiric. BRAVO!
:: Yup i od servisiranja :: :: :: Od prodaje `hardvera` zaradjujes vise od predsednika :: :: :: :: :: :: :: @gilopile: Ja te nisam prozivao tako nemoj ni ti mene prozivati ludakom :: :: :: @peniko: Ne vidim razlog zasto se ti mesas u moja posla :: :: :: @Dexter013: Da bi ih sto jeftinije otkupio pa zatim sredio i prodao dalje :: :: :: @sashai: Moj mesecni promet je javna tajna ali mogu ti reci da zaradjujem vise od predsednika Srbije :: :: :: @SVI: Ne bavim se prevarama, sve se jasno vidi na slici i u tekstu. NEMAM PLOCU SA SATA KONEKTORIMA, ali imam PCI adapter pa otuda ?? :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Taj rad, Alrade. Onda bi video da mu nijedan HDD nije ispravan, jer bi mogao da iscita S.M.A.R.T. Ali, sa druge strane, secem karu ako nema neku STATA plocu, al, ajd`.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Yup i od servisiranja :: :: :: Od prodaje `hardvera` zaradjujes vise od predsednika :: :: :: :: :: :: :: @gilopile: Ja te nisam prozivao tako nemoj ni ti mene prozivati ludakom :: :: :: @peniko: Ne vidim razlog zasto se ti mesas u moja posla :: :: :: @Dexter013: Da bi ih sto jeftinije otkupio pa zatim sredio i prodao dalje :: :: :: @sashai: Moj mesecni promet je javna tajna ali mogu ti reci da zaradjujem vise od predsednika Srbije :: :: :: @SVI: Ne bavim se prevarama, sve se jasno vidi na slici i u tekstu. NEMAM PLOCU SA SATA KONEKTORIMA, ali imam PCI adapter pa otuda ?? :: :: :: :: :: :: :: :: ::
kakav providni namazanko, nema cime da istestira PCIe karticu, ma vazi, jos kao `imate pravu priliku da kupite sebi kvalitetnu kartu`..
:: :: sta fali ovoj :: http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-oprema/Komponente/Graficke-kartice/ZOTAC-GeForce-GTX560Ti-1GB-GDDR5-AMP/1922746 :: :: ima bad sektore na ventilatoru ? :: :: :: :: :: Yup i od servisiranja :: :: :: :: :: Od prodaje `hardvera` zaradjujes vise od predsednika :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @gilopile: Ja te nisam prozivao tako nemoj ni ti mene prozivati ludakom :: :: :: :: @peniko: Ne vidim razlog zasto se ti mesas u moja posla :: :: :: :: @Dexter013: Da bi ih sto jeftinije otkupio pa zatim sredio i prodao dalje :: :: :: :: @sashai: Moj mesecni promet je javna tajna ali mogu ti reci da zaradjujem vise od predsednika Srbije :: :: :: :: @SVI: Ne bavim se prevarama, sve se jasno vidi na slici i u tekstu. NEMAM PLOCU SA SATA KONEKTORIMA, ali imam PCI adapter pa otuda ?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.