Za sada sam poprilicno zadovoljan, bootuje win stvarno brzo i sve redom instalira/pokrece nenormalnom brzinom... za restart windowsa mu treba ~15 sekundi :) I da - ceo windows 7 x64 sp1 ultimate je instalirao u proseku za manje od 5 minuta
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Samsung SpinPoint F3 1TB
sad odradi u istom programu copy benchmark. Ides na tuls, pa copy benchmark. Tu bi trebalo da sije samsunga, bar ono sto sam ja video po nekim sajtovima...
Čestitam na kupovini i nadam se da će da te dugo i dobro služi, sad po testovima da li je ovo bolje od konkurencije u istom cenovnom rangu šta misliš? I ja planiram skoro da uzimam neki koliko si ga platio?
Hvala :) Iskreno pojma nemam, meni se cini da je dobar, sobzirom da ipak toshiba proizvodi nand cipove i kontrolere za vecinu ssd proizvodjaca osim samsunga, intela i sandiska... u principu moje misljenje je da bilo koji budes uzeo od ovih slicnih mom, neces ni malo pogresiti a ni primetiti razliku izmedju tih(dakle ja sam se dvoumio izmedju samsung 840 evo 120, kingston hyperx 3k 120, corsair ls 120, intel 530 itd...) sve je to isto i razlika gore dole 15e. Toshibu sam uzeo prvenstveno jer ima 8gb prostora vise, a za ssd to puno znaci pogotovo ako je sistemska particija :) Ja sam svoj platio 10.900d u DUO*** radnji na nekoj akciji/popustu :)
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.