svaka ti cast ako na svakom kompu koji podizes podesavas ram, meni to ne pada na pamet da radim, zivot je i suvise kratak..
:: @imarkovi :: I tisina za one kojima je bitno, mada ja sam od mog harda udaljen cca.25 cm i nisam ga ni jednom cuo , a ne slusam muziku bas glasno :: Prosjecna masina je danas sa 8 GB RAM-a i onaj ko ne podesava za takve masine da se velika vecina programa ne drzi u RAM-u je samo neuk i nista vise. Ja sada :: Vecini ljudi sa 8 GB mRAMA ostavljam podesavanja da se prilikom dizanja sistema prog ucitavaju u RAM po default-u :: A za igrice se samo osjeti kod 2 naslova, pod uslovom da imas ispravam hard disk :: Jedino je za veliku vecinu razlika u dizanju sistema, jer na SSD-u se digne do 25 sec, dok za podesavanje za RAM profile na HDD-u ide i do 2 minuta dizanje zavisno koliko prog drzis u RAM-u i to je to :: Nikakve razlike nema, ako imas bar 8 GB RAM-a. Ako ti znaci 1-2 sec. duze onda ne znam sta da kazem :: Pod uslovonm da se sve podesi kako treba :: :: Cpu:Core™ i7-477 :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:270 :: Ram:4x8 GB PC 2800 Senc :: MBO: ASRock Fatal1ty H87 PERFORMANCE v1. :: Case:Chieftec Ultra Big Towe :: PSU:Chieftec 600 :: Mouse:Logitech 400 :: Screen: 3xBarco 24` MDRC-2124 TS, Apple Tbold 27`
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Hladjenje vidim ima kacenje i za 1150, sto je dobro, a kontam da si ceo sa sve tim monitorima stao u to ultra big kuciste i upravo se vracas sa Marsa gde si vrsio istrazivanja za NASA-u.
Kakav si ti kralj to nema nigde!!! A jos veci su BOGOVI koji sa tobom o bilo cemu polemisu ozbiljno : )
Cirkus... : )
Skyfire: ...frekfencija...
:: @imarkovi :: I tisina za one kojima je bitno, mada ja sam od mog harda udaljen cca.25 cm i nisam ga ni jednom cuo , a ne slusam muziku bas glasno :: Prosjecna masina je danas sa 8 GB RAM-a i onaj ko ne podesava za takve masine da se velika vecina programa ne drzi u RAM-u je samo neuk i nista vise. Ja sada :: Vecini ljudi sa 8 GB mRAMA ostavljam podesavanja da se prilikom dizanja sistema prog ucitavaju u RAM po default-u :: A za igrice se samo osjeti kod 2 naslova, pod uslovom da imas ispravam hard disk :: Jedino je za veliku vecinu razlika u dizanju sistema, jer na SSD-u se digne do 25 sec, dok za podesavanje za RAM profile na HDD-u ide i do 2 minuta dizanje zavisno koliko prog drzis u RAM-u i to je to :: Nikakve razlike nema, ako imas bar 8 GB RAM-a. Ako ti znaci 1-2 sec. duze onda ne znam sta da kazem :: Pod uslovonm da se sve podesi kako treba :: :: Cpu:Core™ i7-477 :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:270 :: Ram:4x8 GB PC 2800 Senc :: MBO: ASRock Fatal1ty H87 PERFORMANCE v1. :: Case:Chieftec Ultra Big Towe :: PSU:Chieftec 600 :: Mouse:Logitech 400 :: Screen: 3xBarco 24` MDRC-2124 TS, Apple Tbold 27`
Re: Ko pored hladnjaka graficke kartice cuje HDD...
15.04.2014. 19:26
status: user broj poruka: 19086
Ispravka kolega, pored AMD graficke se ne cuje ni hard, ni napajanje, ni ostalo
:: Ko pored hladnjaka graficke kartice cuje HDD.. :: :: Alal mu chufta.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
Re: Re: Ko pored hladnjaka graficke kartice cuje HDD...
15.04.2014. 20:09
status: user broj poruka: 7783
Mala dopuna kolega...
U racunaru su AMD FX8350 + prilicno tiha R9-270X i ne cuje se nista...
Sve zavisi kako spakujes komponente...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Ispravka kolega, pored AMD graficke se ne cuje ni hard, ni napajanje, ni ostalo :: :: :: :: Ko pored hladnjaka graficke kartice cuje HDD.. :: :: :: :: Alal mu chufta.. :: :: :: :: Citat: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: ::
Re: Re: Re: Ko pored hladnjaka graficke kartice cuje HDD...
15.04.2014. 20:20
status: user broj poruka: 19086
Ne znam, mozda je zato sto sam ja na svoje kuciste posebno obratio paznju i ubacivao najtise ventilatore, bez obzira na sve, Hitachi-a tacno cujem kada se odazove.. eksterni se ne racunaju
:: Mala dopuna kolega.. :: :: U racunaru su AMD FX8350 + prilicno tiha R9-270X i ne cuje se nista.. :: :: Sve zavisi kako spakujes komponente.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Ispravka kolega, pored AMD graficke se ne cuje ni hard, ni napajanje, ni ostalo :: :: :: :: :: :: :: Ko pored hladnjaka graficke kartice cuje HDD.. :: :: :: :: :: :: Alal mu chufta.. :: :: :: :: :: :: Citat: :: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647857. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.