Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
ASUS HYPER SSD - KONACNO SATA EXPRESS INTERFACE KRECE
STRANA 2 OD 2
EVGA011 ... 29.04.2014. 21:32 #551500

status: user
broj poruka: 578
T izgleda da ne cujes sebe da pricamo o situaciji koja je nemoguca. Prvo svi klokovani blago Kingpin modeli su jaci od referentnih GTX770 na fabrickom kloku. Drugo da sam hteo SLI uzeo bi GTX780 Classified. Ja kazem da je izmedju dva cipa na jednom PCBu i dve karte posebno bolje izabrati dve karte posebno, ali ta situacijaa je za mene nemoguca da se desi. Kazem sta bi bilo kad bi bilo.Sta bi bilo kada bi neko rekao izvoli moras da uzmes duplu kartu R9-295X ili mozes da biras neki SLI ili CF. Naravno da ima za pare R9-295X mnogo jaca i bolja opcija a to je KP Classy SLI. Nikada ja ne bi uzimao ni dve ni SLI, ali da je ono prica dajemo ti 1700e da kupis nesto i narucis ne ili za sve pare ili nista. Da ne bi nikako uzeo ASUS R9-295X u Srbiji nego GTX780Ti Classy ili KP Classy. Ob verzije bi bile jace i bolje. Inace kakvi GTX770 SLI, malo klokovan Kingpin stize referentni klok SLI GTX770. U pitanju je 150 poena vise u Unigine Heaven vise od fabrickog kloka Kingpin. Pricali da odere, sta odere za koliko, manje nego moja sto odere R9-290X. A dve karte, bolji u benchmarku vrlo malo, pricamo o dva najaca GK104 uparena na jedan cip. Sta mislis kako je u igricama tragajuci za SLI drivere, Pa onda, E ajde probaj da iskljucis SLI. Sve sto sam ja rekao je kada bi bilo Ili Ili bez trece single karte. Znaci kada bi rekli dajemo ti pare pa ti prodaj ili koristi ali moras da potrosis na graficke 1700e. Normalno dve SLI GTX780Ti Classified a ne Radeon R9-295X.
Ja nemam potrebe da uparujem jeftinije cipove i tako jurim performance, uzmem kao covek najbolji Tesla cip koji je mizerno slabiji od dva premium modela od prosle godine a sada jos pojacana.Bilo je tu opcija i za GTX770 4GB Classified SLI i za GTX780 Classified SLI ali jednostavno meni je ovo bolje.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647857.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs