Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Externi hard od 2 TB potreban savet
STRANA 2 OD 2
zerocool55 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kupis vga, sa 3 godine garancije... 27.09.2014. 12:57 #565003

status: user
broj poruka: 1131
Barem sam srecan sto je samo bila graficka jer ja sam ceo komp kod nji uzeo zamisli da sam imao vise problema pa taman bi se ubio ...
Pa moguce to sto kazes da im je to slaba tacka , a sto se tice ovih sto mi salju komentare da sam trebao da ih ljubim u dupe kladim se da bi posle deset dana dosli sa tenkom u radnju...

Toliko o tome `I am out`

:: Ne znam, ja sam imao dosta reklamacija, nikad nisam imao problema, čekanje nikad nije bilo duže od 20,25dana.. ali posle adekvatno razrečenje.. a grafičke biram gde kupujem. Sreća pa nikad sa njima nisam imao problem, izgleda da su na to najosetljiviji..
::
::
:: :: Pa to ti je zavlacenje prvih mesec dana je bilo zvali smo ih jos par dana pa kada prodje par dana jos par dana,pa kada je dosao drugi mesec
:: ::
:: :: Ja im dolazim u radnju da ih pitam kada, ono lik koluta ocima saoseca se samnmom a samo bi da mi vidi ledja i meni se smucilo, vise da dolazim i da me nervira lik.
:: :: Ja sam to toleriosao i na kraju jedno 10 dana pred kraj 2 meseca uzeo fon i rekao zvacu ispekciju i on jos me pita zasto ej pazi ti to...
:: :: Ja rekao pa videces kada dodjem sa njima pa onda njima objasnjavaj akako i sta.. I lik je rekao samo se strpi za par dana i ja ok imas vremena do kraja meseca posle ne, a bili su toliko fini na pocetku i posle sam saznao da nista nisu bolji od onih koji oce da kupac ispasta ako nema zube da pokaze..
:: :: To mi je bilo prvo takvo iskustvo negativno za sada da kucnem o drvo..
:: :: :: Ma nesto mi tu nije logicno, sto nisi posle mesec dana insistirao da ti zamene karticu, moraju to da urade jer je po zakonu, šta te briga za taj servis, nego si čekao toliko dugo..
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: :: 3meseca koliko se secam je kartica radila ok,a posle tog
:: :: :: :: 6,7 meseci je trajalo celo to zajebavanje u fazonu prvo je bilo sve ok govorili su mi, pa posle su kao primetili problem posle oko 4 ili 5 meseci koliko se secam, pa su je poslali u serrvis vratili mi istu karticu pa opet problemi pa opet salji tu karticu na servis i posle dva meseca u servisu vratili zamenili novom.. I kada sam dolazio tamo da pitam sta je sa karticom jer vec duze vreme nemam karticu, oni su sve svaljivali na servis koji ima vrsi popravku ja sam u jednom trenutko zvao i servis inaravno niko mi se nije javljao na fon...
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: :: :: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs