1.Može da se koristi i jedno i drugo 2.Svi idemo kod cika doktora. 3.Zašto je problem ako negde koristi a negde ne.Ja koristim za šž ali č i ć ne jer mešam ta slova kao i 10 procenta drugih ljudi koji imaju s tim slovima poteškoce. 4.Ako si na ovom našo da se ismevaš onda si sigurno veoma obrazovan i nacitan. :: 1. Ne kaže se `trebao` nego `trebalo` :: 2. Čim si ti već bio kod čika doce to je sasvim dovoljno :: 3. Ako već koristiš slova Š,Ž onda koristi i Č. A vidim da i Š malo koristiš a malo preskačeš :: 4. Savete o humoru sigurno neću primati od šrafcigerboj-a :: :: :: izgleda da bi ti trebao da posetis doktora za glavu. Meni je rekao da nemam potrebe da idem kod njega. Želim ti brzo ozdravljenje. Ocigledno ne razlikujes šta je smešno a šta nije :: :: :: ::
1. Nije ni rečeno da ne može da se koristi, samo što nije pravilno. E sad što to tebi ne smeta a meni para uši to je druga stvar. 2. Jeste, idemo. Samo ako si malo bolje ispratio radi se o doktoru kod kog ne idemo baš svi. 3. Ako tebi nije problem to je tvoja stvar. Meni nekonzistentnosti tog tipa upadaju u oči i najmanje što mogu da uradim je da prokomentarišem, sviđalo se to tebi ili ne. Ne vidim kakva poteškoća može da bude da nabodeš slovo na tastaturi... 4. Prvo, ne ismevam se jer uopšte nije smešno, ali ako tebi jeste svaka ti čast. I hvala na uvredama.
Nadam se da sam bio maksimalno korektan. :)
:: 1.Može da se koristi i jedno i drug :: 2.Svi idemo kod cika doktora :: 3.Zašto je problem ako negde koristi a negde ne.Ja koristim za šž ali č i ć ne jer mešam ta slova kao i 10 procenta drugih ljudi koji imaju s tim slovima poteškoce :: 4.Ako si na ovom našo da se ismevaš onda si sigurno veoma obrazovan i nacitan.
Ovde imamo Wladu koji ukljuci caps lock kad promasi venu, imamo i onog hiperaktivnog nvidija bolesnika koji rovari trazeci glasine i poluistine po stranim forumima i koji pravi lazne naloge dok druge lazno optuzuje da to rade, i imamo ovog koji vara ljude, bode nozevima i repuje. Ja stvarno otkad sam se ovde uclanio, ni jednog trenutka nisam zazalio, ne samo sto sam dobio bitne informacije, nego sam se i ismejao za sve pare.
vladats, 19.03.2015. 17:10 #587801: `Skaja cenim i postujem od uvek.Smatram da je dosta dao veliki doprinos ovoj zajednici.`
To što imaš potrebu da radiš ovakve stvari pokazuje da bi trebao da ga posetiš jer je ovde rec o poremecaju licnosti a vezano za iritantnu potrebu da se ispravljaju i najmanje sitnice koje paraju uši takvim ljudima i to se leci veoma uspešno bihevioristickom psiho terapijom. Ovo je it forum a ne leksikografsko društvo a ako se nekom ne svidja neka stvar trebalo bi da se uzdrže od komentara kojim se drugi omaložavaju posebno ako imaju probleme u socijalizaciji ili neku disfunkciju ili su generalno drugaciji.Svako ko radi te stvari je nasilnik.
Kolega je uzeo neki slican... cena manje vise ista 30E... Kaze da ga je napunio na 200+ GB... Pitah ga odmah cita li podatke ??
Kaze cita !!!
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.