Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Otkazao wd green 2TB
STRANA 2 OD 2
alexr .... 06.08.2015. 11:32 #600469

status: user
broj poruka: 56
Probao sam da kloniram ali je nemoguce na wd red od 2tb zato sto pokazuje da je da disku zauzece puno do zadnjeg bajta iako sam imao oko 400 gb praznog prostora.Da li je pukla particija kako je nagovestio clan u poruci ne znam.
Ne bi da sirim temu pogotovo sto sam vec pisao o tome u drugoj temi pre godinu dana. Znaci godinu dana nakon kupovine wd green EARX tj ovoga o kome pisem kupujem isti takav u emmi, prestaje da radi nakon dva dana menjaju ga za dan i dolazim da preuzmem drugi.Otpakujem kod njih i probamo u radnji ne radi, ne vidi ga ni bios ni OS. Doplacujem za RED i preuzimam ga sledeci dan.A sad da se ovo ne pretvori u pricu meni i komsiji radi a perici i miki ne radi.Imam trenutno 14 diskova u racunarima svi rade od najstarijeg do najnovijeg. Jedan jedini disk hitachi deskstar mi je otkazao od 97 pa na ovamo da preskocim disk od 40 mb u 286 i stariju bracu. Svi se maksimalno eksploatisu. Prema tome ja samo iznosim cinjenice i zasto mi je muka od green serije diskova koji se pokrecu samo kad upalim pc i jednom nedeljno ih zavrtim da nesto zapisem na njih i koji nazivno sluze sa CUVANJE podataka. Dal se isto desava i kupcima u zapadnoj evropi da li istu seriju uzima i Alti i uvoznik u nemackoj e to ne znam, zanima me ali nemam informacije.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs