Mislim da je gilopile već objasnio. Ja stvarno nisam shvatio pitanje, izvinjavam se. Ali sad kada si pokazao ovu sliku jasna mi je tvoja nedoumica.
Taj adapter koji se prodaje na Amazonu podržava isključivo PCIe M standard. Ovaj koji sam ja predložio ima podršku i za jedan i za drugi, pa ako i nije podržan u M radiće u B slotu.
Da se razumemo: to ne prodajem ja, već sam se setio da sam nešto slično video na kp dok sam tražio neke druge adaptere.
Možeš i da probaš da se dogovoriš sa prodavcem da li možeš nekako da probaš ili da ti preporuči neki drugi adapter kod kojeg će sigurno B+M ssd raditi u M slotu.
Mada, niko ne može da garantuje da će raditi, osim da je probao BAŠ TAJ ssd u BAŠ TOM adapteru.
Osim ako se negde u uputstvu ne navodi da ne radi samo sa B+M ssd.
Asus b85... nemam m.2 ,,, i nisu mi jasne ove nove ploce gde je svuda m key... sta da radi onaj ko ima b+m ... ima ona jeftina varijanta kao case ssd ,,
mene je cisto zanimala ova pci-e jer mi je guzva u kucistu od hdd
Ako je to B85-Plus (valjda?) imaš slobodan pci-e slot.
U najgorem slučaju, povezao bi ga sata kablom.
Je l` imaš već taj Transcend m.2 ?
Pozdrav!
Vlada
:: :: Asus b85... nemam m.2 ,,, i nisu mi jasne ove nove ploce gde je svuda m key... sta da radi onaj ko ima b+m ... ima ona jeftina varijanta kao case ssd , :: :: mene je cisto zanimala ova pci-e jer mi je guzva u kucistu od hd :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.