oko sandre bullock, jeste tetka(da ne kazem baba) ali se ne bih zalio da mi bude tetka uopste :D
Holly Marie Combs +1 -1 msm nemam neko bas mishljenje o njoj osim onih scena iz charmed, u nekima je bash lepa ali u nekima onako prosechno, a i niska je malo povishe chini mi se!?
+1 za JoJo chuo i vido je kao pevachicu ali ne kao glumicu, osim u jednom filmu ali nije bila neka znachajna uloga, nzm ni koji beshe film, ali bash fina mala onako ko za mene :))
+10 za milu kunis stvarno predobra(bar po meni) onako visoka prirodna, extra!!
-1 meni skroz prosechna pa i manje Amandu Peet :( mozda je do mene, ali tako mi dodje.....
Evo josh jedne onako fine glumice(bar po izgledu i po njenim mhmhm) Kirsten Dunst, recimo na ovoj slici http://padresteve.files.wordpress.com/2009/10/010_kirsten_dunst_1234.jpg ali nije ovakva uvek, e to mi je bash krivo, na nekim slikama i u scenama je bash onako pffff, ali ponegde je super :))
Kirsten Dunst - FUGLY AS HELL __________________ Scourge of PCBerza
:: :: oko sandre bullock, jeste tetka(da ne kazem baba) ali se ne bih zalio da mi bude tetka uopste : :: :: Holly Marie Combs +1 -1 msm nemam neko bas mishljenje o njoj osim onih scena iz charmed, u nekima je bash lepa ali u nekima onako prosechno, a i niska je malo povishe chini mi se! :: :: +1 za JoJo chuo i vido je kao pevachicu ali ne kao glumicu, osim u jednom filmu ali nije bila neka znachajna uloga, nzm ni koji beshe film, ali bash fina mala onako ko za mene :) :: :: +10 za milu kunis stvarno predobra(bar po meni) onako visoka prirodna, extra! :: :: -1 meni skroz prosechna pa i manje Amandu Peet :( mozda je do mene, ali tako mi dodje.... :: :: Evo josh jedne onako fine glumice(bar po izgledu i po njenim mhmhm) Kirsten Dunst, recimo na ovoj slici http://padresteve.files.wordpress.com/2009/10/010_kirsten_dunst_1234.jpg ali nije ovakva uvek, e to mi je bash krivo, na nekim slikama i u scenama je bash onako pffff, ali ponegde je super :))
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.