@imarkovic- a ja sam bas trazio tanje, da bolje amortizuju, al sam ove imao u kolima. malo siri lastis bi jos bolje zavrsio poso - babine gace :) @dautovic- neko dzinovsko no name ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
`drpam` zenske carape za filter za otvore i vadim lastis iz babinih gaca za anti-vibracione upore za hard disk - do jaja
:: @imarkovic- a ja sam bas trazio tanje, da bolje amortizuju, al sam ove imao u kolima. malo siri lastis bi jos bolje zavrsio poso - babine gace : :: @dautovic- neko dzinovsko no nam :: __________________________________________________ :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp :: ::
Kod mene stoje na čeličnim trakama tapaciranim onim dihtunzima za prozore od penaste gume. Nosači su zašrafljeni za sto samo s jedne strane tako da vise u vazduhu, deluje kao overkill ali nije, od najmanje vibracije se trese čitav sto.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Sasvim su dobre u normalnom radu i igranju, u pitanju je i5 750 na 4ghz sa Asus P7P55D, u idle su cpu i čipset oko tridesetak, pod nekim normalnim operećenjem cpu ide 50-60, čipset oko 35, u linxu cpu već ide oko 80, čipset 40-tak, tu se već pravi previše toplote da bi mogla dobro da cirkuliše prirodnim putem.
Nezgodno je to što je sto kao rezonatorska kutija pa ti trebaju jako tihi ventovi i amortizacija za hard diskove, inače se ceo sto trese.
Alpha: Nikad nisam ni gajio štetnu naviku da držim noge pod stolom, volim da se ispružim ko gospodin što svakako nisam.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Krajnje znaimljivo resenje. Sta kazu temperature? Bolje li je ovako ili u nekom kucistu sa dva 2-3 vent ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.