ej skyy, polako, poceo si da nasrces, obuzdaj se.. kad covek zagori nista gore nema.. odo ja poceo si da me plasis:)
:: Nemoj sad da se vadis kad si provaljen. :: I Sale je pokusavao ali bezuspesno :: Prigrli istinu i opusti se... da ti udje :: :: P.S.Ne brini,ti ces i dalje biti moj drugar samo sto necemo izlaziti zajedno u grad :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Srecom ,ne drzis mi svecu inace bi se uplasio shodno tvojim novim seksualnim opredeljenjima..
Ja sam uvek zagoreo jer mi nikad nije dosta Ne mogu da se obuzdam..Tak`a mi priroda
Nemoj,vrati se,slobodno reci sta ti je na dusi..A taman si se otvorio
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: ej skyy, polako, poceo si da nasrces, obuzdaj se.. kad covek zagori nista gore nema.. odo ja poceo si da me plasis: :: :: :: :: Nemoj sad da se vadis kad si provaljen. :: :: I Sale je pokusavao ali bezuspesno :: :: Prigrli istinu i opusti se... da ti udje :: :: :: :: P.S.Ne brini,ti ces i dalje biti moj drugar samo sto necemo izlaziti zajedno u grad :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
ma bre.. nikad se onaj nije najebo ko se toliko hvalio.. tako da.. sto bi rekao nas drugar kolega - paljba bre:)
:: Srecom ,ne drzis mi svecu inace bi se uplasio shodno tvojim novim seksualnim opredeljenjima. :: :: Ja sam uvek zagoreo jer mi nikad nije dosta :: Ne mogu da se obuzdam..Tak`a mi priroda :: :: Nemoj,vrati se,slobodno reci sta ti je na dusi..A taman si se otvorio :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ej skyy, polako, poceo si da nasrces, obuzdaj se.. kad covek zagori nista gore nema.. odo ja poceo si da me plasis: :: :: :: :: :: :: :: Nemoj sad da se vadis kad si provaljen. :: :: :: I Sale je pokusavao ali bezuspesno :: :: :: Prigrli istinu i opusti se... da ti udje :: :: :: :: :: :: P.S.Ne brini,ti ces i dalje biti moj drugar samo sto necemo izlaziti zajedno u grad :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
nisam ja imao ni jednu opasku, ti si to tako definisao, znam da voles sam definicije da kreiras, neka ti da se posle ne ljutis na drugara:) posto mi je meso zagorelo(pitam se zbog cega), bar nije przenica sky:P
Sto si se okomio na tog jadnog Saleta, pusti decka, jebu ga svi redom, nemoj i ti brate Mnogo gledas te zajebancije.. filmice sa glupim forama od pre Hrista, daj idi lepo u videoteku i uzmi nesto gledaj ko covek.. preporuka Brokeback Mountain
:: Drugar,ja sam ti samo da odgovor na tvoju opasku :: Kakva je formulacija posta bila shodno tome sam i odreagovao :: Istina je najdelotvornije oruzje :: :: Ti bolje pripazi kad budes isao kod Saleta da te ne naraznji vec na prvom sastanku :: Brinem se za tebe da ne najebes kao Bobo :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ma bre.. nikad se onaj nije najebo ko se toliko hvalio.. tako da.. sto bi rekao nas drugar kolega - paljba bre: :: :: :: :: ::
Mene je Vuk naucio citaj kako je napisano.. Smatram da sam pismen da desifrujem ono sto si rekao. Opet i ponovicu,dobio si samo realan odgovor na to sto si izrekao.
Vidim poceo si i sa nastranostima,pominjes neke przenice,znaci i to koristite kao rekvizit u vasim gay igrarijama .Strasno
Nije rec ovde o Saletu,on covek ne bira,vidis da raznji sve redom nego o tebi. Ti si se nesto slizao ,vidim da ti njegovo drustvo imponuje pa rekoh da spasem druga u nevolji dok nije kasno.Kad krenes u boj gotovo je,ili te nema ili se vratis ranjen
Ako ima nesto sa Kate Beckinsale a da nisam gledao moze..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: nisam ja imao ni jednu opasku, ti si to tako definisao, znam da voles sam definicije da kreiras, neka ti da se posle ne ljutis na drugara: :: posto mi je meso zagorelo(pitam se zbog cega), bar nije przenica sky: :: :: Sto si se okomio na tog jadnog Saleta, pusti decka, jebu ga svi redom, nemoj i ti brate :: Mnogo gledas te zajebancije.. filmice sa glupim forama od pre Hrista, daj idi lepo u videoteku i uzmi nesto gledaj ko covek.. preporuka Brokeback Mountain :: :: :: :: Drugar,ja sam ti samo da odgovor na tvoju opasku :: :: Kakva je formulacija posta bila shodno tome sam i odreagovao :: :: Istina je najdelotvornije oruzje :: :: :: :: Ti bolje pripazi kad budes isao kod Saleta da te ne naraznji vec na prvom sastanku :: :: Brinem se za tebe da ne najebes kao Bobo :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ma bre.. nikad se onaj nije najebo ko se toliko hvalio.. tako da.. sto bi rekao nas drugar kolega - paljba bre: :: :: :: :: :: :: :: ::
hehe, pa ti si ozbiljan? a ja sve vreme mislim da se zajebavas, e jbg sto mi ne rece da znam da ne upropastim foru:) .. ma znam ja da sam dobio realan odgovor, znam da si nadrealista tezak.. uvek bio, to mi je poznato A vidi ti njega, stalno pricas o realnosti, nekoj istini a `vamo me trpas tamo sa ovima gejmenima, pokusavajuci sebe da operes, e pa nemoj tako, kad si realan onda budi za sve realan i do kraja, ne mozes da se `bes da ti ne udje:P ja sam jos uvek coolteep, nisam jos postao przenica, a cele je u pravu, najbolje da sam ja sad kriv pored tebe vatrice:)
:: Hebi ga,jos jedan posrnuli..Nije nam tako lako da se oprostimo od imarkovica :: A nekad je bio cool tip :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
hehe, pa jesi realan ili nisi? Ako ces da budes nerealan slobodno, ali ne ide bas i jedno i drugo.. tj. u tvoju korist:) Tezak.. od teretane i dobre rane.. ili od kuckanja i tove..
a voleo bi priznaj.. jbg zao mi je ali moram.. da delujem razocaravajuce, takva mi je priroda.. lupi brate slobodno.. samo pazi da se ne оšpikne nazad direkt u čelo hehe
:: Od svega toga jedno si ubo (i corava koka ubode zrno ) ,tezak sam..Ali za to je kriva teretana,dobra `rana. :: :: Nego jel ti priznajes ili ne?Da znamo da li da ti lupimo zig srama i ostavimo da zivis ,ili da te odmah spalimo na lomaci kao vesticu :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
:: :: :: mogu i isti polovi da se spoje ali jednog treba okrenuti za 180 .. : :: :: :: evo meni zvanicno nije potreban SSD .. dovoljan mije i obican hdd .. mda prosle nedelje sam opasno razmisljao dali da uzmem ssd ili da bacim pare na sex drozu i kolace .. jos uvek imam obican hd :: :: :: :: Ako se vodimo tim putem (El Spanjol) Helen/Helena dodjemo do Jelene : :: :: :: :: Ali kako ih to cini dream team :: :: Koliko ja znam suprotni polovi se spajaju a ne isti : :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
ne sudi sine po broju postova jednostavno nisam imao prilike da uporedim licno ssd vs hdd sata3 pa sam zeleo utiske iz prve ruke. Za sve medjusobne prozivke ucesnika u ovoj temi uopste se ne smatram krivim i odgovornim. Inace ovo jedan od naloga koji je nastao limitom 3 oglasa dnevno, a ovde sam od 2001. god. Trenutno gledam kada ispadne neki povoljni hard da pazarim jer meni ocigledno ssd ne treba. Hteo sam jedan nov disk a ove stare da odkacim pa neka spavaju dok novi ne otkaze jer bi sa ssd-om morao cesce da ih budim zbog malog kapaciteta. Jos jednom hvala svima na odgovorima
:: Pazi ovako, mozes da uzmes HDD i da nije bitno, nama ostalima pogotovo :: :: U slucaju da uzmes SSD i da ga koristis neko krace vreme, pa da se zatim vratis nazad na HDD, poludeo bi koliko bi ti sve sporo izgledalo :: :: Sekunda ovde, dve-tri tamo-amo ...to je sekunda SVAKI PUT i dve-tri SVAKI PUT kada nesto radis. Samo zamisli da ti nesto laguje i da nesto ide tecno, to je razlika. Kupuj sta god oces :: :: Moje licno misljenje, u da kazemo vec 2013 godini, razmisljati se da li za sistem uzeti SSD ili HDD? Ludilo . :: :: :: :: :: :: :: :: :: hvala
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.