Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Koji eksterni HDD uzeti???
STRANA 3 OD 3
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: ... 17.06.2013. 16:19 #499341

status: user
broj poruka: 19083
ako koristis za posao, razumem, ali za home varijantu ne vidim razlog zasto ga ne bi pregazio ko zeca na KECA.. sto ne bi radio na mSATA w7?

:: Da ali mi je totalno glupo da pregazim originalni OS piratom..
::
:: Jedino sto sam uradio je da sam intalirao Win 7 na mSATA ssd i gle pacetine kad tamo radi..
:: OKet, dobro ali zar da zongliram izmedju OS-ova..
:: A najzanimljivija stvar je da sam iz starog laptopa izvadio 320GB Hitachi i stavio u drugu kutiju i taj radi na Win 8 ali ovaj sto je u fabrickoj kutiji nece... zaista glupa situacija.
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: pa dobro ali to nema veze sa pouzdanoscu, win8 retko ko i koristi, meni to ne bi bio razlog da ga ne uzmem i koristim na win
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OwerLord ... 18.06.2013. 11:24 #499485

broj poruka: 87
@luja-88 hvala na slici, puno mi je pomogla... po njoj, trebao bi da imam usb 3.0 Micro-B

OwerLord Re: Re: ... 21.06.2013. 14:19 #500308

Nemaju ni Vulcan ni Contrel :( Pada li ti na pamet neka druga radnja/opcija?

:: knjizara Vulcan, ili Contrel, iskljucivo Case Logic, torbica je malo skuplja ali traje mi godinama i od kvalietnog je materijal
:: :: @misicm a jbga, znas kako, prvo mi je bilo na pameti formatiranje i velicina hdd-a, tek kad se to sleglo malo onda mi je palo na pamet da je mozda produzni u pitanju...
:: :: @luja-88 hvala puno na pomoc
:: :: @imarkovic i ja sam planirao da uzmem kao neku torbicu za hdd i kabl, imas li neku preporuku gde/sta uzeti?
imarkovic Re: Re: Re: ... 21.06.2013. 14:27 #500310

broj poruka: 19083
Comtrade shop ima provereno u uscu.

:: Nemaju ni Vulcan ni Contrel :( Pada li ti na pamet neka druga radnja/opcija
:: :: knjizara Vulcan, ili Contrel, iskljucivo Case Logic, torbica je malo skuplja ali traje mi godinama i od kvalietnog je materijal
:: :: :: @misicm a jbga, znas kako, prvo mi je bilo na pameti formatiranje i velicina hdd-a, tek kad se to sleglo malo onda mi je palo na pamet da je mozda produzni u pitanju...
:: :: ::
:: :: :: @luja-88 hvala puno na pomoc
:: :: ::
:: :: :: @imarkovic i ja sam planirao da uzmem kao neku torbicu za hdd i kabl, imas li neku preporuku gde/sta uzeti?
OwerLord ... 31.08.2013. 16:36 #511540

Imam jos jednu nedoumicu u vezi externog hdd-a (Adata HV610), kad ga povezem sa kompom pa kad ga kasnije diskontektujem znam da je najbolje ici na `safetly remome hardware and eject media`, e sad ne znam kako kad je povezan preko TV-a pa kad tu hocu da ga diskonektujem, kako je tu pravilno, mozda samo iskljuciti TV???

Takodje sam primetio da nakon nekog vremena lampica prestane da svetli, pretpostavljam da ode u standby ili neko slicno stanje?!
peterpan re 31.08.2013. 19:21 #511564

broj poruka: 788

Iskreno mislim da ti je najsigurnija metoda da gasis uredjaj koji ga ocitava. Na XP-u bi trebalo da ga gasi nakon safe remove-a. Od kako sam presao na Win 7 nakon softverskog iskljucivanja, stari HDD i dalje radi tj sija, tako da gasim uredjaj i odma se i HDD ugasi. Isto vazi i sa BD player-om i TV-om

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs