Grehota, covek koji je licitirao, kupice 100% neispravnu karticu. Treba mu napisati poruku i da prijavi ovog prevaranta sto prodaje HW sa smeca, ccc...
Lorde, baksuze, pa kako nemas ni malo srca, kao da ljudi leze na parama pa im na taj nacin otimas. Napisi neispravno, pa ce mozda neko ko servisira kupiti, a ne ovako, dajes ljudima laznu nadu da je kartica mozda ispravna...Nemam reci...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ti kao covek koji zaradjuje vise od predsednika na mesecnom nivou, koji se `bavi` hardverom nisi u stanju da uzmes plocu sa sata ulazima ili ti se jednostavno ne isplati jer bi onda morao da napises prodajem krs doneo cigan sa nemackog otpada 99% radi 100% ne.
Ne bi bilo lose da neko ko ima Limundo nalog upozori tog nesrecnika koji je licitirao. Dovoljno je i da mu baci link ove teme sa naznakom lordaca94 =>dnislija.
Ma kakvo upozoravanje kupca, pogledajte mu ocene. Ko ga jebe. Zbog takvih kupaca i prodavaca necu i ne mogu da se ulogujem na Limundo, necu da im uplatim 120 din. da mi odbanuju nalog. Sta ce mi taj otpadni sajt. __________________ http://goo.gl/yP3b6V
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.