Tzv. humor prvi sam pominješ u postu koji se obraća direktno meni (@maxxio).
Preferiranje određenih brendova zbog konkretnih razloga nije fanatizam, opet se obraćaš na pogrešnu adresu.
Na javnom forumu svako ima pravo da odgovori na post koji želi i iz razloga kojih hoće, teško da ćeš ti da odlučuješ o tome koji su `pravi` razlozi. Recimo, ja se nikad ne bih pecao kada bi mi na forumu rekli da sam `baba sera`, ali tebi ne zameram što si malo burnije onomad reagovao kada su ti se tako obraćali.
Meni je žao onih koji ovde dolaze zbog `napušavanja`, ali tako je to na forumu koji nema moderaciju.
:: Opusti se druze.. :: Ako ti se ne svidja hurom ne citaj, sta da ti kazem :: :: Bilo kakav fanatizam za brend, fudbalski klub ili bilo sta trece treba da se leci.. :: Neko da kaze svi koji kupuju nvidiju ili amd ili chifteka su debili :: znas kako bi se potresao, a tek potreba da odgovorim :: ili da se pravdam nekom strancu preko interneta.. :: :: Ako ti se nesvidja berza cimanje zezanje napusavanje ili humor imas jos raznih drugih foruma :: al opet greota da odes odavde :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
koristio si neko softversko resenje koje omogucava pravljenje foldera? Prvi put cujem, stvarno korisna tema..
:: Naravno da je zavist i zloba .Nazalost... mene to ne dotice :: Stvar koja me je mucila je putanja programa to jest podizanje sa drugog harda :: Stvar je koliko vidim ista kao sa dva hdd obicna :: Jedino ovo za pravljenje foldera mi je trebalo :: Hddd sam podelio na dve particije jedna za bonus programe i igre drugi deo za podatke stvar resena :: :: I da oni koji nemaju sta da pisu slobodno nek preskoce i ne spamuju KORISNU temu. SSD nije na trzistu 100 godina kao HDD tako da ce biti uvek nekih pitanja da li ona bila glupa ili pametna. Moje je da pitam a vase je da date odgovor ako znate.Sve ostalo je suvisno :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: Takvo pitanje očigledno može da postavi neko ko ne zna ili nije siguran. :: :: :: :: A tvoj komentar je čista predrasuda. Možda i zloba :: :: :: :: :: Ovakvo pitanje može da postavi samo neko ko ima `jabuku` u potpisu. Nema dalje, stvarno, vr` vrhova :: :: :: __________________________________________________ :: :: :: :: :: :: EDIT: rešenje pitanja je iWindows aplikacija sa microsoft.sajta! Instaliraš iWindows i program ti sam razvrsta igrice po hardovima bez da se SSD i HDD kolju medjusobno..nema tu šta više da razmišljaš (pošalješ mozak na pašu)..smehotress.. padanje. VRH :P:P: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Dejzi je ok lik, jes malo blesav sa nekim cudnim postupcima izjavama ili pitanjima, ali ja mu nikad ruznu nisam niti bih reka, dok malo sale (nek se tebi ne svidja) nije nikad na izmet.
A ja cu da napusim svakoga kome se ne obratim a proziva me samo sa ciljem da uvredi ili slicno.
Sta da ti kazem, ako ti se ne svidja, imas druge forume sa moderacijom.
Ne branim firmu, ukazujem na očigledne predrasude prema onima koji koriste Apple proizvode, a ovde se takva mišljenja prosto množe, i 90% to zaključuje na osnovu YouTube klipova. Buja neka mržnja, zavist, podsmeh, pitaj paju zašto.
`Svi Apple useri su takvi i takvi i postavljaju glupa pitanja` - jel to normalno ? `Svi korisnici Boxua - kakvi retardi....` - analogija...
Ja nikada neću kačiti logo branda kao Avatar, bilo da je prašak ili IT proizvod, ali kultura je kultura.
Drkadžija iza tastature koliko hoćeš, a da ga pitaš zašto je to napisao u 4 oka....
Javis se i ti druze ponekad, ne samo kad se spomenu korsnici, nego firma proizvod ili sta vec od Apple-a, ima vas par ostrascenih ovde na forumu a ima i par ljudi koji furaju apple ali ih totalno zabole da ualze u bilo kakvu polemiku, logicno.
Sta tebe relano briga sto neko prica lose o firmi ili nekom proizvodu, tvoj novac, kupis sta hoces, ti srecan kraj price. Ne?
Samo dajete povoda hejterima ili zajebantima (ovde sebe ubrajam) za sprdnju
Ako za sebe zadržavaš pravo da napušavaš, onda ne treba drugima da soliš pamet kada odgovore na (in)direktne prozivke napisane `sa ciljem da uvrede`, i pritom ne odgovaraju `napušavanjem`, već krajnje kulturnom konstatacijom (post #564194).
Nedostatak moderacije najviše škodi samom forumu, za mene ne moraš da se brineš.
:: Dejzi je ok lik, jes malo blesav sa nekim cudnim postupcima izjavama ili pitanjima :: ali ja mu nikad ruznu nisam niti bih reka, dok malo sale (nek se tebi ne svidja) nije nikad na izmet :: :: A ja cu da napusim svakoga kome se ne obratim :: a proziva me samo sa ciljem da uvredi ili slicno :: :: Sta da ti kazem, ako ti se ne svidja, imas druge forume sa moderacijom :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
A šta tebe realno briga šta i zašto neko sa svog naloga odgovara na `loše priče o firmi ili nekom proizvodu`? Tvoj nalog, pišeš šta hoćeš, ti srećan, kraj priče. Ne?
Ovako samo daješ povod hejterima ili zajebantima za sprdnju kad ti kažu da si `baba sera`.
:: :: Sta tebe relano briga sto neko prica lose o firmi ili nekom proizvodu, :: tvoj novac, kupis sta hoces, ti srecan kraj price. Ne :: :: Samo dajete povoda hejterima ili zajebantima (ovde sebe ubrajam) :: za sprdnju :: ::
Nek se cimaju ljudi slobodno, nek je i na moj racun, a ja licno volim da cimam Jabucare, (na finjaka naravno) jer jedini gori od religioznih fanatika su Apple likovi (ne regularni ljudi koji koriste apple prozivode).
Predrasude prema ljudima......javim se ja, pljujem proizvode i firme. Ovde je normalno da se ljudi klasifikuju prema brandu i da se zbog istog sere po njima.
:: Javis se i ti druze ponekad, ne samo kad se spomenu korsnici, :: nego firma proizvod ili sta vec od Apple-a, ima vas par ostrascenih ovde na forumu :: a ima i par ljudi koji furaju apple ali ih totalno zabole da ualze u bilo kakvu polemiku, logicno :: :: Sta tebe relano briga sto neko prica lose o firmi ili nekom proizvodu, :: tvoj novac, kupis sta hoces, ti srecan kraj price. Ne :: :: Samo dajete povoda hejterima ili zajebantima (ovde sebe ubrajam) :: za sprdnju :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 ::
To je i logično, s obzirom da Pančevo vrvi od Apple fanatika. :D Predrasude su čudo...
:: Nek se cimaju ljudi slobodno, nek je i na moj racun :: a ja licno volim da cimam Jabucare, (na finjaka naravno) :: jer jedini gori od religioznih fanatika su Apple likov :: (ne regularni ljudi koji koriste apple prozivode) :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Jos jedna stvar, mene ima svugde jer mi je posao takav da moram da sam 8 sati na internetu konstantno, kad god imam minut dva slobodno skoknem na berzu, uvek pomazem na svim zivim temama ako mogu, i gledam svima da se nadjem ako mogu naravno (za razliku od tih koji mene cimaju da sam baba sera ili spamer) a kad nema korisnih tema onda upadam na random teme i okrecem na zajebanciju, zato me i ima toliko, a meni taj broj postova ne znaci mnogo, niti cenim ljude po tom broju. A ako te neke bode u oci i smeta ima, duplo cu vise da pisem
Kako ne prozivati nakon ovoga, pa oni imaju radnike u krug ciji posao je da tapsu budalama koji su kupili novu masku za telefon i dali bog zna kolko para.
Kako bi ja sve to u rudnik uglja.
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
:: Nek se cimaju ljudi slobodno, nek je i na moj racun :: a ja licno volim da cimam Jabucare, (na finjaka naravno) :: jer jedini gori od religioznih fanatika su Apple likov :: (ne regularni ljudi koji koriste apple prozivode) :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
To što ti ne razumeš nečiju sreću, i to što ni jedan drugi brand nije u stanju da generiše takav hype, to nije Apple-ov problem.
Sve ih treba u rudnik - sjajno.
Bolje razmisli zaista zašto ti to smeta.
:: Savrseno normalna stvar. :: :: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&nav_id=90176 :: :: Kako ne prozivati nakon ovoga, pa oni imaju radnike u krug ciji posao je da tapsu budalama koji su kupili novu masku za telefon i dali bog zna kolko para. :: :: Kako bi ja sve to u rudnik uglja :: :: Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Ev :: :: :: Nek se cimaju ljudi slobodno, nek je i na moj racun :: :: a ja licno volim da cimam Jabucare, (na finjaka naravno) :: :: jer jedini gori od religioznih fanatika su Apple likov :: :: (ne regularni ljudi koji koriste apple prozivode) :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen Dell 2 :: :: :: ::
Slažem se, šta ima neko da bira šta će da radi sa svojim parama i svojim vremenom. Mnogo je bolje gledati u tuđe dvorište i mrzeti sve one koji rade/misle drugačije od tebe.
:: Savrseno normalna stvar. :: :: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&nav_id=90176 :: :: Kako ne prozivati nakon ovoga, pa oni imaju radnike u krug ciji posao je da tapsu budalama koji su kupili novu masku za telefon i dali bog zna kolko para. :: :: Kako bi ja sve to u rudnik uglja :: :: Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Ev :: :: :: Nek se cimaju ljudi slobodno, nek je i na moj racun :: :: a ja licno volim da cimam Jabucare, (na finjaka naravno) :: :: jer jedini gori od religioznih fanatika su Apple likov :: :: (ne regularni ljudi koji koriste apple prozivode) :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen Dell 2 :: :: :: ::
Taman sam se navikao da me lokalni Loznicarski a`rmonikas za svadbe koji se folira da zna bilo sta o hardveru zove spamer, a sad ubacuje i pojam tetkica, ma navikne se covek na sve
Zasto mi smeta? Zato sto je poremecen sistem vrednosti... tolike pare se daju samo zato sto ima jabukica na tome. Plus su napravili kult koji ti tapse kad to kupis. Pa to nema nigde bas kao sto si rekao.
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
:: Zasto mi smeta? Zato sto je poremecen sistem vrednosti... tolike pare se daju samo zato sto ima jabukica na tome. Plus su napravili kult koji ti tapse kad to kupis. Pa to nema nigde bas kao sto si rekao. :: :: :: Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Ev :: ::
Čovek ti da kompliment, a ti tako? Šta fali tetkicama? Baš si pun predrasuda.
@Sky @Equinoxe
Mnogo ima nesreće, bede i siromaštva na ovim prostorima, ljudi samo traže povod da se prazne i leče frustracije. Zašto raditi na sebi i unaprediti sopstveni život, kad je lakše pljunuti u tuđe dvorište i zapevati `moje selo lepše od Pariza`...
:: Taman sam se navikao da me lokalni Loznicarski a`rmonikas za svadbe koji se folira da zna bilo st :: o hardveru zove spamer, a sad ubacuje i pojam tetkica, :: ma navikne se covek na sve :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.