brate, smorio si s tim Saletom, daj smisli nesto drugo:)
:: Pa imarkovicu svakako sleduje razanj od Saleta a od nas lomaca :: Jos uvek ima nade za spas njegove duse. :: Cekamo odgovor : :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Nema sta ja da smisljam,javno si priznao da se gotivite i to je to.. Zao mi je,moracu da se oprostim od tebe..Drago mi je da smo se poznavali :D
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: brate, smorio si s tim Saletom, daj smisli nesto drugo: :: :: :: :: Pa imarkovicu svakako sleduje razanj od Saleta a od nas lomaca :: :: Jos uvek ima nade za spas njegove duse. :: :: Cekamo odgovor : :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Ma imarkovic je mnogo tolerantan, pa ga shvatili pogresno...
:: Nema sta ja da smisljam,javno si priznao da se gotivite i to je to. :: Zao mi je,moracu da se oprostim od tebe..Drago mi je da smo se poznavali : :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: brate, smorio si s tim Saletom, daj smisli nesto drugo: :: :: :: :: :: :: :: Pa imarkovicu svakako sleduje razanj od Saleta a od nas lomaca :: :: :: Jos uvek ima nade za spas njegove duse. :: :: :: Cekamo odgovor : :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
@Philaemos Vidi,ja bih mu progledao kroz prste ali ne mogu. Proicitaj par postova unazad i videces zanimljivu teoriju koju je Ishmerish izneo. On je preko toga svega presao i javno se opredelio da predje u onu posrnulu klasu. Situacija nije bas naivna :)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
sky, nesto si se ti tu zajebo negde izmedju kosmosa i poljoprivrede, pobrkao si nesto, sta pojma nemam, sve u svemu meni je komplikovano da razumem taj svet jer sam obican covek, ajd uzdravlje
:: @Philaemo :: Vidi,ja bih mu progledao kroz prste ali ne mogu :: Proicitaj par postova unazad i videces zanimljivu teoriju koju je Ishmerish izneo :: On je preko toga svega presao i javno se opredelio da predje u onu posrnulu klasu :: Situacija nije bas naivna : :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Re: Ja cu morati poceti da delim bone, ne vredi ovako vise...
26.11.2012. 19:26
status: user broj poruka: 2743
Samo nemoj kulac.. mislim ovaj... kolac za vampire...
:: :: Aj vas dvojica ovamo, da cika Ish bonu i lepo da se igLate :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
u pravu si, nikad me nisi prozivao, ali verujem da si pozeleo bar jednom:) .. Salim se, nije mi bila namera ali kad covek ne zeli da primi ni jedan savet kako treba, kritiku, vec na svoje pitanje postavljeno nekom odgovara samom sebi od strane sebe, onda ubrzano postaje plod...
Jovane, ti zbog ovog teksta pokusavas sve vreme da me shornes.. gay ovo-ono i te fore..? pa ja prosto ne mogu da verujem.. tek sad vidim.. cudi me da nisi skontao sta sam u stvari napisao obzirom na vasionu koju drzis u malom prstu.. :P
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.