Evo u cemu je problem.. Imam hard od 40 GB ali u zadnje vreme se desava sledece: Kada na bilo koji nacin hocu da proverim koliko imam prostora PC mi govori da je slobodno 7 od 80 GB. to sam radio sa programima od asus proba, pc wizarda jednostavnog properties. Naravno koristio sam i sve zive programe za popravljanje greski u windowsu, anti virus scan ali uvek isto! Ajde neko pametno resenje osim format i reinstall windows... Hvala u napred!
plashim se da ti ne gine format... i to low-level posto meni nije hteo da uradi obichan format zbog nemogutje velichine harda... ja sam imao slichan problem... mada sam imao jako malo vremena da razmishljam o njemu... ni jedan disk menadger nije reshio problem...
Budi vrlo pazljiv sa Power Quest-ovim Magicom, jako mocan i ozbiljan program koji ako ne znas da ga koristis moze da ti zada glavobolju pre nego da ti resi program.
kako sam znao da ces to da mi kazes.. naravno da nije ukljucena kompresija, pomislio sam na to.. A na zalost ne znam da koristim Magic al ajde snaci cu se.. p.s. vec je ntfs
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.