Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Povoljni DVD+R DL (Double Layer)???
STRANA 1 OD 1
Ljove Povoljni DVD+R DL (Double Layer)??? 02.10.2011. 23:32 T38741

status: user
broj poruka: 180
Da li neko ima pouzdanu informaciju gde mogu naci double later dvd-eve po nekoj da kazemo razumnoj, tj. povoljnoj ceni ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Simon72 ... 02.10.2011. 23:36 #364561

broj poruka: 2799
Imaš ih jeftino al su toliko loši da ti ne vredi rezanje. Veliki broj postane necitljiv veoma brzo.Skoro sam proveravao te diskove i to relativno skoro narezane pa sam se sav iznervirao. Bolja ti je opcija da ako je mkv film da ga podeliš sa mkvmerge GUI i narezeš na obicne dvd-e kao i da isto to uradiš sa slikama igrica.

JovanZ re 02.10.2011. 23:49 #364564

broj poruka: 3012
Slazem se sa Simonom. Pokusao sam da ih rezem na vise rezaca, mahom su pucali, negde su bili citljivi, negde nisu. Po dosadasnjem iskustvu - bacanje para.

Ljove re 03.10.2011. 00:18 #364574

broj poruka: 180
ja sam nasao u tehnomarketu maxell 25 komada za 1800 to mu dodje 72 din po disku. kupio jednu turu i potrosio i super su, medjutim ne bi svaki put da kupujem 25 komada, a kad kupujem pojedinacno ispod 100din ne mogu da nadjem, ne znam ni gde da trazim, jedino da idem od knizare do knjizare...
imarkovic Re: Povoljni DVD+R DL (Double Layer)??? 03.10.2011. 00:34 #364577

broj poruka: 19087
centar arkade iznad doma oml.

:: Da li neko ima pouzdanu informaciju gde mogu naci double later dvd-eve po nekoj da kazemo razumnoj, tj. povoljnoj ceni
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647755.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs