Hteo bih da kupim neki eksterni HDD, da je lep, kvalitetan i ne mnogo skup... Ispod 500GB ne ulazi u razmatranje... Video sam kod drugara neku lepu `tabakericu` ali je on dobio pa nema pojma koliko kosta niti gde je kupljena...
Ja sam pre deset dana uzeo jedan Hitachi 750mb usb3.0 (7.2k) za 50E ali u KL...
Ovde kod nas i dalje deru po tom pitanju...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Hteo bih da kupim neki eksterni HDD, da je lep, kvalitetan i ne mnogo skup... Ispod 500GB ne ulazi u razmatranje... Video sam kod drugara neku lepu `tabakericu` ali je on dobio pa nema pojma koliko kosta niti gde je kupljena... :: :: Grasias unapred... :)
Pazario bih neki usb 3.0 externi hdd, jer fleshka kingston 8 gb je vec jako matora a i problem je za prenosenje vecih stvari od 8 gb. pa bi pazario usb 3.0 externi kad vec imam usb 3.0 plocu.
Nece da sluzi kao magacin , zato mi je i 320 gb sasvim dosta, a cisto da nije manji od 160gb.
Imam jedan 320GB vec nekoliko godina i radi kao sat. U firmi dva po 500GB - ferceraju odlicno. Svi gumeni.
A imas izbor SATA300/600 + po velicinama.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647754. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.