Ovaj HDD sto trenutno koristim, mator je oko 4godine, u pitanju je Hitachi 320gb. Podeljen je na 2 particije. Jedna od 100gb gde je sistem, igrice i programi. A druga particije je za filmove, muzika, slike itd Ja bih malo da ga `proverim` da vidim ima li bad sector-a, pa da mi preporucite neki program posto nikada to nisam radio.
Prvo vidi sta mu kaze S.M.A.R.T. mozes sa HDtune pro ili HDD sentinel. Ako je tu sve ok, nema potrebe da ga testiras na BS, a ako bas hoces, onda u HD tune pro odaberi `error scan (ne quick)` i proveri ga da li je svaki sektor OK.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
HD tune je moj omiljeni sw u windowsu, a za dos je MHDD sa hirens boot cd-a.
:: Ovaj HDD sto trenutno koristim, mator je oko 4godine, u pitanju je Hitachi 320gb. Podeljen je na 2 particije. Jedna od 100gb gde je sistem, igrice i programi. A druga particije je za filmove, muzika, slike it :: Ja bih malo da ga `proverim` da vidim ima li bad sector-a, pa da mi preporucite neki program posto nikada to nisam radio ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647758. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.