Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
LITE-ON DH20A1S
STRANA 1 OD 1
gepard LITE-ON DH20A1S 07.09.2007. 22:06 T5534

status: user
broj poruka: 273
Imam problem sa navedenim SATA DVDRW-om, prilikom brisanja RW diska prijavljuje gresku ATAPI DVD A DH20A1S : This disc is not rewritable and therefore cannot be erased.
Please insert a rewritable disc.
Nero je 7.8.5.0, sumnja pada na Nero mozda ova verzija ne podrzava ovaj drive, pa reko mozda neko zna...
Drajv je nov i mala verovatnoca da je neispravan

Hvala unapred svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
astan Re: 07.09.2007. 22:39 #27033

broj poruka: 271
Pokusaj sa nekom starijom verzijom nero-a mozda ce ti to resiti problem.

Dyca re 07.09.2007. 23:13 #27038

broj poruka: 1574
Jesi probao da reinstaliras Nro??Ne znam da li postoji neka novija vrzija,ali ako postoji skini pa probaj sa njom..Ako ti posle reinstala ne radi probaj da obrises disk sa nekim drugim programom...da bi proverio da li je do nera ili do rezaca..pozz

MACHINE Samo to ili?? 07.09.2007. 23:16 #27040

broj poruka: 5714
Da ti reze sve ostalo normalno??? Ja sam vidajo nesto slicno i bio je neki bug u nekom Win serivisau kojie j izmenjen ili virusom ili korisnickom intervencijom, nekako...

- R a v e n L o r d -

gepard LITE-ON DH20A1S 07.09.2007. 23:39 #27045

Sklopio sam i isporucio makinu sa tim DVD-om naravno ranije ga nisam koristio, instalirao Nero 6.6.0.16 kao i na sve kompove do sad, instalacija sveza nema nedelju dana nod32, spyboot S&D, nema nicega sumljivog, ja sam probao sa obicnim CDRW to mi je bilo na dohvat ruke, obrisao i narezao nesto nebitno samo za probu. Oni (kupac-ci) su dodavali sta im je trebalo i Nero gore navedeni (7.8.5.0), jer sam na podrsku za drive sumnjao, pa im to preporucio, ali se navedeno desava, sad bih da budem sto sigurniji za moguce probleme, pa tako naoruzan i sa pinirom 112 da odem i resim problem ako nista drugo bar da zamenim drive za IDE verziju to sigurno radi :), ipak da se malo posavetujem sa vama, mozda neko ima jos neku ideju ili je imao slican slucaj...

U svakom slucaju hvala svima, uvazavam sve sugestije :)
imarkovic .. 08.09.2007. 09:22 #27064

broj poruka: 19077
Imas nero 7.10...verziju, imam takav isti rezac, i odmah sam presao na tu verziju, tako da nisam imao problema...
gabyhege Izaso Nero 8 08.09.2007. 18:24 #27087

broj poruka: 188
Probaj s tim.
Pozz

gepard @imarkovic 08.09.2007. 19:41 #27090

Znaci imas DH-20A1S i radi sa Nerom 7.10.... koje si diskove koristio (brisao)DVDRW i CDRW (proizvodjac). Pitam jer se po forumima spominje uglavnom LH-20A1S, a razlika je samo u jednom slovu (samo) :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs