Mislim ako je 120Gb sada oko 65€ puta četiri...eto cene.
Sad jeste možda naglo niska pa nam nije prijatno ali je za očekivati...
Ja sam platio 120Gb 120€, posle godinu dana su pali na 70, sledi logično povećanje kapaciteta sa obaranjem cena koje će svoj minimum doživeti u narednih godinu dve, od sada, da bi tamo negde na zalasku sunca i predstavljanjem novog porta (predpostavljam) povećati cene, a kapacitet ostati isti.
Zaključak sam izveo na osnovu praćenja trenda cena ddr, ddr2 i ddr3 memorija :) support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Pa red bi bio, sa sam pre godinu dana Intel SSD 520 Series 240 Gb platio 170 evra... Mada ne znam bas da li je ovaj Crucial u tom rangu, a mrzi me da proveravam...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.