Ja bih išao opušteno na Patriot Blast, pogotovo što nije 10k nego 8500 din. Takođe i SiliconPower imaš za te pare. Stoji da je Samsung vrh a ti sam proceni spram svojih afiniteta da li vredi tolika razlika. U laptop sam ubacio Patriot Blast i nemam nekih zamerki na njega.
Ma Patriot, bre. Jos ako ke, kao stonkze Srdoch, 8500 din., ne razmisljaj o Samsungu.. Samsung kupujes samo do 3-4% razlike u ceni. Razliku u realnom radu u zivotu neces osetiti.
Da li to znaci da si ga dodirnuo i na taj nacin izmerio nivo njegove zagrejanosti i nasao razliku? Da li si pri tom manevru koristio oba ssd-a na isti nacin, sa istim zadatim radnjama?
Ma klipander bulazni kao i obično. Vidiš da niko ni ne razmatra njegove komentare, ma koliko na momente normalno zvučali. Jbg, sam je kriv za to...
:: Da li to znaci da si ga dodirnuo i na taj nacin izmerio nivo njegove zagrejanosti i nasao razliku? Da li si pri tom manevru koristio oba ssd-a na isti nacin, sa istim zadatim radnjama :: ::
Aj pusti link, ako te ne mrzi... Kakav glup forum, 10-15 min sam izgubio i nisam uspeo da nadjem temu. Na berzi nadjes za minut - dva...
El Capitan
:: Dvoje ljudi s pcaxe foruma koji su uzeli za vreme akcije prijavili da je naprasno uginuo :: :: 5820k @ 4.3gh :: Alpha NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: Asus x99- :: Asus R9 280X Dc2T :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: Samsung 840 EVO 256g :: 1tb WD Black :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: CM Storm Stryker :: Dell P2414h @ 80hz b :: ::
Ma nista to ne znaci. Mislim, crko tamo nekim likovima...Pa crci ce kad nonstop nesto cackaju, jebavaju, OC-uju, sutiraju kucista kada izginu u nekoj igrici.
Tako je za 99% komponenti za koje neko kaze da crkavaju...
Zasto mom komsiji ne crkne, a promenio je do danas 10 racunara sa svim mogucim komponentama. Pa zato sto se covek ne razume u racunare i ne otvara kuciste svakih pola sata i drka unutra.
Evo, napravite spisak komponenti za koje ste `ustanovili` da najvise crkavaju. Ja cu da sklopim od njih jedan racunar, zavaricu kuciste autogenim i dacu nekom da koristi racunar. Ako nesto crkne, ja cu da ga pojedem. :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ma nista to ne znaci. Mislim, crko tamo nekim likovima...Pa crci ce kad nonstop nesto cackaju, jebavaju, OC-uju, sutiraju kucista kada izginu u nekoj igrici. :: :: Tako je za 99% komponenti za koje neko kaze da crkavaju.. :: :: Zasto mom komsiji ne crkne, a promenio je do danas 10 racunara sa svim mogucim komponentama. Pa zato sto se covek ne razume u racunare i ne otvara kuciste svakih pola sata i drka unutra :: :: Evo, napravite spisak komponenti za koje ste `ustanovili` da najvise crkavaju. Ja cu da sklopim od njih jedan racunar, zavaricu kuciste autogenim i dacu nekom da koristi racunar. Ako nesto crkne, ja cu da ga pojedem. : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Pih, taman sam mislio da te najedem za celu 2016tu :D
El Capitan
:: Ne vaze, naravno. :D To je vec druga prica. Pogotovo taj zelenko.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Uginuce pokriva garancija. Fin procenat je to dvoje ljudi :) Na newegg-u ima dosta negativnih komentara, ali ne treba na to obracati paznju. Sve je danas od primerka do primerka. Za to sluzi ovih tri godine garancije.
Vidi, ako se i tamo zale. ond apogledaj gde se cenovno nalaze Kingston sa V serijom i Silicon Power. Zato sam i hteo da vidim te navode, jer ako je razlika 200-300 din u odnosu na Kingstona V240, onda bolje uzmi Kingstona, jer to je pouzdan SSD. Nije ni fora da imas 3 godine garancije a da ti u tom periodu SSD visi po servisima 6 meseci...
El Capitan
:: Uginuce pokriva garancija. :: Fin procenat je to dvoje ljudi : :: Na newegg-u ima dosta negativnih komentara, ali ne treba na to obracati paznju. Sve je danas od primerka do primerka. Za to sluzi ovih tri godine garancije :: :: ::
Ma sada vise i nema veze, vidis da se i na neweggu zale. Par sec pre tvog posta sam mu napisao da razmotri i Kingstona, ako su cenovno blizu...
I da, 2 od 5 je ogroman procenat.
El Capitan
:: Ako je od ono ~5 ljudi koji su uzeli sa foruma 2 prijavilo problem u prva 2 meseca jeste veliki je procenat :: :: Negde u ovoj temi je bilo cini mi se: http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=1437 :: :: 5820k @ 4.3gh :: Alpha NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: Asus x99- :: Asus R9 280X Dc2T :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: Samsung 840 EVO 256g :: 1tb WD Black :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: CM Storm Stryker :: Dell P2414h @ 80hz b :: ::
:: Ali opet mu treba dati sansu :: Nisam znao da je tako malo kupilo sa axe foruma :: :: Ako se dogodi kvar, nema servisa. Novac nazad, pa drugi model. Naravno, cim se utvrdi kvar u servisu, a to je nedelju-dve dana :: :: Nema po toj ceni kingstona, da ga ja pronalazim ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.