Da li znaci da mu je dosao dan D? Cudi me da SMART ocitavanja kazu da je sve ok. Zamenio sam SATA kabl, da bih probao da nije do njega - ali nije. Isto ponasanje.
Sta ciniti?
Unapred hvala.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
U control panelu udjem tamo i vidim da je owner diska : `Unable to display current owner.`
I ne mogu da promenim ownera.
Da li ovo znaci neki virus? Niko nije pipao komp neko vreme, kako je moguce da se ovo desi?
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
upravo isprobavam i u dijalogu `Advanced security Settings for storage...` nemam upisano ko je trenutni owner, tj. pise `Unable to display current owner.`
I nemam prava to da promenim, jer kada pokusam sebe da ubacim da sam owner, izbaci mi: `Unable to set new owner on Local Disk (D:). Access is denied.`.
Molim za ideje. Unapred hvala.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Pobrljavilo je to nacisto... zbog toga ti rekoh da u potpunosti iskljucis uac i controla panela i probass da pristupis disku. Znaci, otvoris control panel, zatim u search-u kucaj uac, pojavice se change user control ... i nakon toga spusti slajder skroz do dole. Tako ces iskljuciti uac. Restastuj pc i probaj da pristupis.
Ako nece, probaj iz nekog drugog sistema da pristupis. Ubuntu npr. nabaci na fles i startuj bez instalacije, pa probaj...
Otkljucao sam Administratora u MyComputer->Manage (Computer Management)->Local Users and Groups -> Users -> na Administrator Properties -> odcekirao `Account is disabled` i restartovao komp => sve fercera.
Hvala svima na smernicama, koje su me odvele do resenja. Pomislio sam da disk crkava...
Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.