Upravo tako zaobidji pionir ako mozes ne znam kakav je taj 112d ja imam 110d i to je krsina od rezaca jos kad sam ga kupio fiokica za disk je toliko klimava kao da su neki klinci sklapali uredjaj znaci strasno pa onda narezem disk i svi drugi citaci ga normalno procitaju samo se on necka znaci strasno dodje mi da ga lupim o zemlju grrrrrrrr
Tako je to sa optičkim drajvovima, iskustva su različita. Najbolji Pioneer koji se ikada pojavio je bio 108D. Posle njega nastaje katastrofa u vidu 109-ke, a svaki naredni je bio za nijansu bolji mada ni jedan još nije dostigao kvalitet 108-ice.
Djuraway, nema šanse da ga imaš 4 godine. 2004 godine je vladao Pioneer 107 i tek počeo da se proizvodi 108.
Ljudi pricate gluposti. Vidjao sam i LG i Nec i ovo i ono, pa i pioneer kako se kvari, ali nije bas svaki takav. Meni je pioneer 110D i dan danas u funkciji i radi besprekorno.
svejedno ti je koji ćeš uzeti jer ni jedan nije nešto extra, kol`ko para, tol`ko i muzike. Realno, optika nikad nije bila ovoliko povoljna. Cena je toliko smešna da i ako vrisne posle par meseci ne vredi se njakati sa garancijom. Pazariš novi i ćao. E sad, ako baš oćeš kvalitet onda se zna!!! Plextor PX-810SA
Pa nije bas 108D bio najbolji, ali ajde, bio je poslednji dobar. Najbolji su bili 105,107. Slobodno uzmi DVR-112D nije gori od 109 110 111, radi korektno a sigurno ne losije od ostalih...ja uvek uzmem njega ili neki Optiarc (NEC izvedba)
- R a v e n L o r d -
:: Tako je to sa optičkim drajvovima, iskustva su različita. Najbolji Pioneer koji se ikada pojavio je bio 108D. Posle njega nastaje katastrofa u vidu 109-ke, a svaki naredni je bio za nijansu bolji mada ni jedan još nije dostigao kvalitet 108-ice :: :: Djuraway, nema šanse da ga imaš 4 godine. 2004 godine je vladao Pioneer 107 i tek počeo da se proizvodi 108 :: :: Pozz
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.