Kad ce se nasi prodavci upristojiti i dati realne cene grafickih karti? Malo im je bilo razlika u ceni dinar-evro pa su resili jos dodatno da podizu cene u evrima. Nemoje kupovati ama bas nista pa nek bankrotiraju ako treba.
Mnogo si ti veseo... Bas je strasna cena ovde. Oko 370 evra u poredjenju sa tih 300 evra koliko je 370 dolara . Necu sigurno da se ciganisem za 70 evra...
Ali srbija ne bi bila srbija da nema ljudi koji ce da cekaju da cene spadnu za 5 evra pa da kupuju...
Da bankrotiraju.....hahahahahahaha ha ha ha ah aha ha aha....... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako navataš hleb od juče, pa još i polutku, možda ti ostane da mazneš i neku podlogu za miša. Al nemoj sa slikom, zajebi, bolje platnenu...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Taman sacekaj da spadne cena da ti ostane za GSP kartu, par pasteta i pola hleba.. :: :: ::
Ma i te platnene su skupe bre. Sad kad je skocio evro su 150 dinara...
Uhvati se ti svoje radne povrsine stola, dok ne spadnu cene podloga na prihvatljivih 10 dinara... Taman ti ostane i za pivce i pobedio si...
:: :: Ako navataš hleb od juče, pa još i polutku, možda ti ostane da mazneš i neku podlogu za miša. Al nemoj sa slikom, zajebi, bolje platnenu..... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Taman sacekaj da spadne cena da ti ostane za GSP kartu, par pasteta i pola hleba.. :: :: :: :: :: ::
Pa u pravu je ovaj covek. Ne kupujte nista. Znas koliko su kiflice poskupele kod mene u pekari otkad je evro skocio. E nemojte bre ni vodu da pijete sa cesme, pa nek svi pocrkamo njima u inat...
Pa u pravu si, ma i koji će mu podloga, prodaće miša, taman da se časti. Uzeće CEO hleb, sa susamom, pužić sa sirom, jogurt i gozba kume. I _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma i te platnene su skupe bre. Sad kad je skocio evro su 150 dinara.. :: :: Uhvati se ti svoje radne povrsine stola, dok ne spadnu cene podloga na prihvatljivih 10 dinara... Taman ti ostane i za pivce i pobedio si.. :: :: :: :: :: :: Ako navataš hleb od juče, pa još i polutku, možda ti ostane da mazneš i neku podlogu za miša. Al nemoj sa slikom, zajebi, bolje platnenu..... :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Taman sacekaj da spadne cena da ti ostane za GSP kartu, par pasteta i pola hleba.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nekom tamo studentu je to recimo pola kirije za sobu/stan, nove patike/farmerke. Pošto smo zemlja sa veoma visokim standardom stvarno nam nije problem da bacimo 70eura. U inostranstvu, ako si za euro/dolar jeftiniji trčaće kod tebe samo da bi uštedeli.
Drugo predpostavljam da je baš kul i in plaćati nešto što je lošije po istoj ceni za koju negde preko možeš dobiti duplo bolju komponentu...
To bre! Covek lepo ima sebi gozbu, a oni nek nabijaju cene GTX-u do mile volje... Bolje puzic u stomaku nego GTX u kucistu...
:: :: Pa u pravu si, ma i koji će mu podloga, prodaće miša, taman da se časti. Uzeće CEO hleb, sa susamom, pužić sa sirom, jogurt i gozba kume. I :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ma i te platnene su skupe bre. Sad kad je skocio evro su 150 dinara.. :: :: :: :: Uhvati se ti svoje radne povrsine stola, dok ne spadnu cene podloga na prihvatljivih 10 dinara... Taman ti ostane i za pivce i pobedio si.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako navataš hleb od juče, pa još i polutku, možda ti ostane da mazneš i neku podlogu za miša. Al nemoj sa slikom, zajebi, bolje platnenu..... :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Taman sacekaj da spadne cena da ti ostane za GSP kartu, par pasteta i pola hleba.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma gledao sam nekog lika kad je uzimao 250gr praznog bureka juče, kako sam ga mrzeo. Pa odakle mu bre kinte ?!? Ja žvaćem neku raspalu puter kiflu. I kakva voda, ko će to da plati ?! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa u pravu je ovaj covek. Ne kupujte nista. Znas koliko su kiflice poskupele kod mene u pekari otkad je evro skocio. E nemojte bre ni vodu da pijete sa cesme, pa nek svi pocrkamo njima u inat.. :: :: ::
O cemu ti pricas? Ostace mu pare za patike? Ovde pricamo o High-End grafickoj karti koja kosta od 300 evra nadalje u svetu a ne o nekoj budzetnoj od 50 evra pa da ti znaci razlika za patike ili farmerke.
:: Nekom tamo studentu je to recimo pola kirije za sobu/stan, nove patike/farmerke. :: Pošto smo zemlja sa veoma visokim standardom stvarno nam nije problem da bacimo 70eura. :: U inostranstvu, ako si za euro/dolar jeftiniji trčaće kod tebe samo da bi uštedeli. :: :: Drugo predpostavljam da je baš kul i in plaćati nešto što je lošije po istoj ceni za koju negde preko možeš dobiti duplo bolju komponentu.. :: :: Ima se može se.... :: a sta ti ja znam.. :: :: Necu sigurno da se ciganisem za 70 evra...
Poenta je u poruci, kao da su prodavci krivi za globalnu finansijsku krizu ?!? Da bankrotiraju ? Zašto ? Da li on vidi `big picture` i razloge skoka cena ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nekom tamo studentu je to recimo pola kirije za sobu/stan, nove patike/farmerke. :: Pošto smo zemlja sa veoma visokim standardom stvarno nam nije problem da bacimo 70eura. :: U inostranstvu, ako si za euro/dolar jeftiniji trčaće kod tebe samo da bi uštedeli. :: :: Drugo predpostavljam da je baš kul i in plaćati nešto što je lošije po istoj ceni za koju negde preko možeš dobiti duplo bolju komponentu.. :: :: Ima se može se.... :: a sta ti ja znam.. :: :: Necu sigurno da se ciganisem za 70 evra...
da za naše uslove razlika od 70eura uopšte nije ciganisanje nevezano za high end kartu.
Poprilično sam siguran da bih kada bi imao opciju da kupim istu kartu jeftiniju za sedamdeset eura to i uradio, a ostatak dao za 4kg bureka sa morskim plodovima.
Ma ok to za prodavce oni su krivi po difoltu:P a sta ti ja znam...
Bojkot je jedan od najboljih nacina da im se lupi zauska ali posto ovde zivi gomila lezilebovica koji po ceo dan (da ne spominjem da su ovde i za vikend kad i radnicka klasa ide u grad) bleje po forumima i prozivaju druge ljude kako je usteda od sitnih 70e ciganisanje...
Da skrenem malo temu sa prozivki... Ko je pratio malu scenu i ono sto se desilo kad je Svedski provajder zabranio pristup ruskom sajtu za skidanje torenta, pa onda trip sa italijanskim provajderom i kako je na to odgovorio The Pirate Bay, znace da bojkot itekako moze da urodi plodom. Evo dva meni najdraza linka (stari ali jbga) koji pokazuju kako treba sa bajama: 1 Dreamworks preti: http://static.thepiratebay.org/dreamworks_mail.txt 2 The Pirate Bay odgovara: http://static.thepiratebay.org/dreamworks_response.txt
Ipak je udaranje po dzepu najbolji metod od svih. Samo jos da ovde nema toliko burzuja... pardon, maminih i tatinih lezilebovica.
Baš ti hvala na lezelebović etiketi, inače ja uopšte ne radim i samo sedim kući i blejim ovde. A temu si ovim treskanjem samo ostavio na prozivci jer poenta uopšte nije u količini novčanih jedinica već u tome `Nemoje kupovati ama bas nista pa nek bankrotiraju ako treba.` Taj bi kukao i da je 1,5e u pitanju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bojkot je jedan od najboljih nacina da im se lupi zauska ali posto ovde zivi gomila lezilebovica koji po ceo dan (da ne spominjem da su ovde i za vikend kad i radnicka klasa ide u grad) bleje po forumima i prozivaju druge ljude kako je usteda od sitnih 70e ciganisanje.. :: :: Da skrenem malo temu sa prozivki... Ko je pratio malu scenu i ono sto se desilo kad je Svedski provajder zabranio pristup ruskom sajtu za skidanje torenta, pa onda trip sa italijanskim provajderom i kako je na to odgovorio The Pirate Bay, znace da bojkot itekako moze da urodi plodom. Evo dva meni najdraza linka (stari ali jbga) koji pokazuju kako treba sa bajama :: 1 Dreamworks preti: http://static.thepiratebay.org/dreamworks_mail.tx :: 2 The Pirate Bay odgovara: http://static.thepiratebay.org/dreamworks_response.txt :: :: Ipak je udaranje po dzepu najbolji metod od svih. Samo jos da ovde nema toliko burzuja... pardon, maminih i tatinih lezilebovica :: :: :: Pozdrav za solaju ::
A mamin i tatin sin sa 24 godine već 5 šljaka ko crnac, i kad mu neka cena ne odgovara on jednostavno ne kupuje nego sačeka povoljniji trenutak ili kupi nešto drugo i zbog toga ne bogoradi i želi nesreću drugima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Baš ti hvala na lezelebović etiketi, inače ja uopšte ne radim i samo sedim kući i blejim ovde :: A temu si ovim treskanjem samo ostavio na prozivci jer poenta uopšte nije u količini novčanih jedinica već u tome `Nemoje kupovati ama bas nista pa nek bankrotiraju ako treba.` Taj bi kukao i da je 1,5e u pitanju :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Bojkot je jedan od najboljih nacina da im se lupi zauska ali posto ovde zivi gomila lezilebovica koji po ceo dan (da ne spominjem da su ovde i za vikend kad i radnicka klasa ide u grad) bleje po forumima i prozivaju druge ljude kako je usteda od sitnih 70e ciganisanje.. :: :: :: :: Da skrenem malo temu sa prozivki... Ko je pratio malu scenu i ono sto se desilo kad je Svedski provajder zabranio pristup ruskom sajtu za skidanje torenta, pa onda trip sa italijanskim provajderom i kako je na to odgovorio The Pirate Bay, znace da bojkot itekako moze da urodi plodom. Evo dva meni najdraza linka (stari ali jbga) koji pokazuju kako treba sa bajama :: :: 1 Dreamworks preti: http://static.thepiratebay.org/dreamworks_mail.tx :: :: 2 The Pirate Bay odgovara: http://static.thepiratebay.org/dreamworks_response.txt :: :: :: :: Ipak je udaranje po dzepu najbolji metod od svih. Samo jos da ovde nema toliko burzuja... pardon, maminih i tatinih lezilebovica :: :: :: :: :: :: Pozdrav za solaju :: ::
Globalna finansijska kriza ne postoji, postoji samo gomila ovaca koje slusaju sta im baje pricaju, stanu u red, pa otud i kriza. Big picture je da niko nista ne radi iako se dobro zna plan iza kojeg stoje razne grupe kao sto su Bilderberg Group (youtube) i ostali... Ako se pitate sta bi trebalo da radite? Nastavite da trazite da vas ljudi cene po forumima na kojima dokazujete da ste inteligentni, a da su drugi jadni, slihtajte se ostalim `iskusnim` forumasima, przite stampana kola i procesore i - stanite u red.
Ma znam ja kako ti sljakas i gde sljakas i kako si tamo dosao da sljakas i koliko vremena sljakas... Batali pricu, nastavi da budes duhovit i sprdaj se sa nekim drugim.
Covece... :( Niko nije pricao o ustedi od 70 evra. Cene su takve i kraj. Dok se uveze karta i naplati se porez i pdv, cena karte naraste. Normalno je da ako karta moze da se kupi jeftinije, nema razloga da se baci 70 evra... :(
Ono o cemu je covek pricao je porast cena zbog evra i to u razmeri od 10-30 evra, sto jeste ciganisanje...
Tako da mozes slobodno da se prikljucis solaji u bojkotu... Udrite im po dzepu dok ih ne zaboli...
: :: Samo jos da ovde nema toliko burzuja... pardon, maminih i tatinih lezilebovica :: :: :: Pozdrav za solaju ::
Uopšte nije bitan razlog povećanja cena i ko stoji iza toga (nemam pametnija posla u životu nego da skidam ceo dan i gledam na youtobetu filmove o globalnim zaverama koje su takođe zavere na zeveru zavere tajne hiper organizacije). Poenta je o stavu jednog pojedinca. Ako mu cena ne odgovara, neka se strpi ili neka kupi nešto drugo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Globalna finansijska kriza ne postoji, postoji samo gomila ovaca koje slusaju sta im baje pricaju, stanu u red, pa otud i kriza. Big picture je da niko nista ne radi iako se dobro zna plan iza kojeg stoje razne grupe kao sto su Bilderberg Group (youtube) i ostali... Ako se pitate sta bi trebalo da radite? Nastavite da trazite da vas ljudi cene po forumima na kojima dokazujete da ste inteligentni, a da su drugi jadni, slihtajte se ostalim `iskusnim` forumasima, przite stampana kola i procesore i - stanite u red :: :: Suckers
Zmajku dojadilo savijanje kifli u pekari i sad propagira pobunu... Pa dokle bre da savija kifle a mamini lezilebovici kupuju DziForseve i prze procesore....
:: Covece... : :: Niko nije pricao o ustedi od 70 evra. Cene su takve i kraj. Dok se uveze karta i naplati se porez i pdv, cena karte naraste.
Posebno mi se dopada boldovan deo. Tako nam je kako nam je danas i verovatno ce biti jos gore u narednih ko zna koliko godina... Masa je cudo. Gde glavna ovca tu i sve ostale.
Ova budalaština ti nije trebala. A halucinacije leči u psihijatrijskim ustanovama. A na mail mi pošalji šta to znaš i odakle, pa i ako treba sa se sastanemo i popričamo i tome što znaš. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma znam ja kako ti sljakas i gde sljakas i kako si tamo dosao da sljakas i koliko vremena sljakas... Batali pricu, nastavi da budes duhovit i sprdaj se sa nekim drugim.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.