Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
OPASNO PO ZIVOT!!! Xe,xe,xe
STRANA 1 OD 1
diavolonbg OPASNO PO ZIVOT!!! Xe,xe,xe 14.11.2008. 16:04 T13184

status: user
broj poruka: 316

Da li mogu flashovati moju ASUS 8800GT/TOP sa biosom iste grafike,samo od drugog proizvodjaca,konkretno,nasao sam lep mod biosa od BFG-a i PALIT-a????
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: OPASNO PO ZIVOT!!! Xe,xe,xe 14.11.2008. 16:11 #79336

broj poruka: 18472
Pa zboc cega bi to radio?Ucitaj te vrednosti sa modovanim biosima u Nibitor i pogledaj razliku sa tvojim biosom i onda iste parametre namesti u tvom biosu i tako snimi...Takav modovan bios ufleshuj u kartu!

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

::
:: Da li mogu flashovati moju ASUS 8800GT/TOP sa biosom iste grafike,samo od drugog proizvodjaca,konkretno,nasao sam lep mod biosa od BFG-a i PALIT-a????
BEmpire Vidim da je poceo lavina modovanja 14.11.2008. 16:15 #79337

broj poruka: 439
pa i nije lose,JA VOLIM SVE DA FLASHUJEM!!!E tako,karticu verovatno mozes da flashujes sa drugom biosom,najvaznije je uvek da znas sta radis!!Znaci klokovi i timings memorije,klok GPUa i voltaze,ne bi bili lose da su indenticni,jer u drugom slucaju moze da ti kartica postane `dead`!
Ako sve radi kako treba i znas koje klokove moze da izdrzi tvoja kartica mozes sam da modifikujes sa NIBITORom!Pre flashovanja ja ti toplo preporucujem program RAMBIOS,kojim mozes da testiras bios koji hoces da uflasujes u karticu,pa da rizik svedes na minimum!!!Poz!!

SkyFire Re: Vidim da je poceo lavina modovanja 14.11.2008. 16:19 #79339

Probaj da preflashujes mozak

@PCBeast@

:: pa i nije lose,JA VOLIM SVE DA FLASHUJEM!!

BEmpire Re:SkyFire 14.11.2008. 16:30 #79342

broj poruka: 439
Izvini,ja nisam mislio na nista lose...i ne bi da bilo koga `forsiram` da flesuje bilo sta,niti cu da kazem bilo kome da flashuje bilo sto,to uvek zavisi od pojedinca!Ja sam samo rekao da ja volim to da radim,al nisam rekao da to bilo ko drugi da uradi...Poz!!!

SkyFire Re: Re:SkyFire 14.11.2008. 16:32 #79343

Ma bre sala...Nego mislio sam kad ti je vec bios malo pukao pa da ga osvezis...Hehhehehe...Opet sala...Opusteno

@PCBeast@

:: Izvini,ja nisam mislio na nista lose...i ne bi da bilo koga `forsiram` da flesuje bilo sta,niti cu da kazem bilo kome da flashuje bilo sto,to uvek zavisi od pojedinca!Ja sam samo rekao da ja volim to da radim,al nisam rekao da to bilo ko drugi da uradi...Poz!!
MaliAbner Sta god da radis... 14.11.2008. 21:30 #79381

broj poruka: 7783
Dakel sta god da radis...
... nikako to ne radi kad si umoran, u takvom stanju garantovano sledi zajeb.

Iskren savet, tako sam ja pre neko vece okolo 02 sata po ponoci sredjivao podatke na diskovima i nicim izazvan obrosao folder sa 40gb sitnih avi fajlova.

Okozio sam se dok sve to nisam vratio nazad buduci da kantica ne prima vise od 4gb.

Znaci ako flesujes samo kad si odmoran i koncentrisan tj usredsredjen na ono sto trenutno radis.

Tomato Republic Of Serbia !!!

MACHINE Re: Sta god da radis... 14.11.2008. 22:21 #79384

broj poruka: 5715
Tacno tako :) mada sam ja sinoc oko 03:00 flesnuo 7900 jedno 10x i nisam uspeo da je spucam...a znam da je tada to najlakse moguce....

- A N G E L -

:: Dakel sta god da radis..
:: ... nikako to ne radi kad si umoran, u takvom stanju garantovano sledi zajeb
:: Iskren savet, tako sam ja pre neko vece okolo 02 sata po ponoci sredjivao podatke na diskovima i nicim izazvan obrosao folder sa 40gb sitnih avi fajlova
:: Okozio sam se dok sve to nisam vratio nazad buduci da kantica ne prima vise od 4gb
:: Znaci ako flesujes samo kad si odmoran i koncentrisan tj usredsredjen na ono sto trenutno radis
:: Tomato Republic Of Serbia !!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs