Lepo je sto si kupio 4850 Toxic ali za ukrstenu vatru ce ti trebati jos jedan isti takav Toxic, CF mostic i naravno ploca koja ima dva slota za grafiku.
Ako jedno od gore navedenih nije ispunjeno nista od CF.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ...ali mi opet treba pomoc...kupio sam Sapphire ATI radeon 4850 toxic, pa me interesuje gde se `ubada` CrosFire?hvala.. ::
Ti si juce pitao za kartu koja ce ti sluziti za render? Molim te testiraj pa nam javi koliko si ubrzanje dobio u renderu zamenom grafike:))))))) Ovo bih te stvarno zamolio da mi ucinis ,jer jos uvek ima ljudi koji veruju da graficka karta moze da radi ili ubrza render vektorskih 3D modela.
samo jos 150 eura za jos jedan toxic, i ukrstena vatra je moja!:)mostic i plocu imam...
:: Eh da vise stvari ti treba.. :: :: Lepo je sto si kupio 4850 Toxic ali za ukrstenu vatru ce ti trebati jos jedan isti takav Toxic, CF mostic i naravno ploca koja ima dva slota za grafiku :: :: Ako jedno od gore navedenih nije ispunjeno nista od CF :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: ...ali mi opet treba pomoc...kupio sam Sapphire ATI radeon 4850 toxic, pa me interesuje gde se `ubada` CrosFire?hvala.. :: ::
pa pokusacu, ali sam kupio i RAM, pa mislim da cu sve zajedno da spakujem...ako uradim javljam...poz
:: Ti si juce pitao za kartu koja ce ti sluziti za render? :: Molim te testiraj pa nam javi koliko si ubrzanje dobio u renderu zamenom grafike:)))))) :: Ovo bih te stvarno zamolio da mi ucinis ,jer jos uvek ima ljudi koji veruju da graficka karta moze da radi ili ubrza render vektorskih 3D modela :: :: :: DaSickSyste :: ::
Ma idi begaj pa od bangavog Miroslava je i klempavi Cvele bio bolji (Zoran jovanovic je ipak bio klasa za prvonavedene zajedno) pa ti vidi kakav je bio bangavi.
Jeidino mi je krivo sto nikad necemo saznati kakav bi bio Jovanovic da nije 10 (ili vise) meseci proveo u gipsanom koritu nakon jedne automobilske nesrece na koledzu, kazu da je pre toga vodio loptu ko plej sutirao trojke sa 9m a skakao ko Dalipagic.
:: :: Pecarski Miroslav....igrao u najgorem klubu na svetu,ali nenormalno dobro zakucavao(za to vreme i te prostore)A o lepoti neki drugi put!! :: :: :: ::
Eeee sada krecemo ja i ti u raspravu kao sto si ti imao sa SF!!!!Gledao sam ga ja i secam se kako je igrao Z.J....jeste steta!!Mada kazem Pecarski je imao tu neku....neznam!!!
BW,kako sljaka kartica,jesi li probao!!!??
Ali, najbolji rezultati u igrama su postignuti sa AMD procesorima. Naime, moj drug je pre preso Wolfenstein na AMD-u nego drugi na Intel-u.`
Dosada je čudo !!! Nego gde se ubada DVI to HDMI ? Pitam se pitam..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
- Jedino je Dule Vujoševiæ u stanju da od Vraneša napravi igraèa. - Kada Dule Vujoševiæ uðe u halu, sudije odmah sviraju kraj, a delegat registruje meè službenim rezultatom 20:0 za Partizan. - Dule Vujoševiæ može i sa Zvezdom da uzme titulu, al’ ga zabole. - Jedino Dule Vujoševiæ ima više titula prvaka države od Uroša Tripkoviæa. - Dule Vujoševiæ je nauèio Palasija da recituje Gorski vijenac na ijekavici. Napamet. - Kada Dule Vujoševiæ kupuje majice uvek uzima one kraæe. - Dule Vujoševiæ je osvojio titulu sa Kostom Peroviæem u timu. - Kod Duleta Vujoševiæa je i Boris Bakiæ pogaðao trojke. - Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku bez ulaska u halu. - Supermen pogledom moze da osusi poplavu. Dule Vujosevic pogledom moze da sprzi igraca koji ga ne slusa. Naocare nosi da bi ublazile prirodno dejstvo pogleda. - Zona koju postavi Dule Vujosevic je lepsa od Zone Zamfirove i jaca od Zone Sumraka. - Dule Vujoševiæ ne psuje. On vaspitno deluje na igraèe. - Konferencija za štampu Duleta Vujoševiæa je gledanija od Žikine šarenice. - Ne postoji knjiga koju Dule nije proèitao. - Pisci na konferencijama za štampu prvo naglase da se Duletu sviða njihova knjiga. - Da je živ Ogist roden bi sklupturu ”Mislilac” napravio prema Duletovoj pozi. - Kod Duleta bi i plavuše nauèile da igraju zonu.
P.S. Izvinjavam se svima na forumu sem doticnom, jesnostavno ne zasluzuje izvinjenje.
:: Eeee sada krecemo ja i ti u raspravu kao sto si ti imao sa SF!!!!Gledao sam ga ja i secam se kako je igrao Z.J....jeste steta!!Mada kazem Pecarski je imao tu neku....neznam!! :: :: BW,kako sljaka kartica,jesi li probao!!!? :: :: :: Ali, najbolji rezultati u igrama su postignuti sa AMD procesorima. Naime, moj drug je pre preso Wolfenstein na AMD-u nego drugi na Intel-u. :: :: ::
Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku bez ulaska u halu. - Supermen pogledom moze da osusi poplavu. Dule Vujosevic pogledom moze da sprzi igraca koji ga ne slusa. Naocare nosi da bi ublazile prirodno dejstvo pogleda. - Zona koju postavi Dule Vujosevic je lepsa od Zone Zamfirove i jaca od Zone Sumraka. - Dule Vujoševiæ ne psuje. On vaspitno deluje na igraèe. - Konferencija za štampu Duleta Vujoševiæa je gledanija od Žikine šarenice. - Ne postoji knjiga koju Dule nije proèitao. - Pisci na konferencijama za štampu prvo naglase da se Duletu sviða njihova knjiga. - Da je živ Ogist roden bi sklupturu ”Mislilac” napravio prema Duletovoj pozi. - Kod Duleta bi i plavuše nauèile da igraju zonu.
ahahahahh jbt ovo je strava Čakl noris je mrtav hahahha. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.