Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Da li je realno?
STRANA 1 OD 1
drum Da li je realno? 11.01.2009. 21:39 T14425

status: user
broj poruka: 1301
Stvarno sam vise prsnuo od ATI-a i j... catalyst-a.Cak sam i dao glas za ATI na temu ATI vs Nvidia.Uvek sam kupovao samo ATI-jeve kartice,ali mi vise dokurcilo da se j.... sa losim drajverima.E sad: Nadjem na nekom drugom forumu oglas ASUS 9800GTX+ za 190E i moze zamena.Planiram da dam GAINWARD HD4850,SEAGATE BARACUDA 250 gb 16mb kesa i 4000 din.Da menjam?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re: 11.01.2009. 21:44 #88538

broj poruka: 719

Ne znam samo sto bih davao jos tih 4000 dinara....Onda ispada da ce tebe da odere...Malo je bolja 9800GTX+ od te tvoje,taman ce ta barakudica da pokreije taj ostatak....a 4000 din (50evra ako se ne varam) stavi sebi u dzep...

Equinoxe Re: 11.01.2009. 21:49 #88540

broj poruka: 12057

Previše je sa tim parama. Šta vi ljudi radite sa operativnim sistemom i drajverima kad vam Catalaysti toliko ne rade. Ja akam dva monitora, TV out, overdrive, overlay.....theater mode...i nemam problema. To što neke igrice sa Nv logoom lupaju imbecilne greške, šišti mi kapuljača.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

DmasteRNo1 Realno!? 11.01.2009. 21:49 #88541

broj poruka: 6106
Samo ako si sa kruške pao. Kakvih ti to leba ti imaš problema sa drajverima? Instaliraj samo drajver, bez katalist kontrol centra, ne čačkaj ništa i sve će da ti radi kako treba. Koliko sam skontao iz postova na forumu, na ATi-jeve drajvere se žale samo oni koji nemaju pojma kako i šta treba da se instalira, oni koji vole da eksperimentišu i oni koji misle da znaju, a silno greše sine. E sad što su igre optimizovanije za nVidijine karte, nije kriv ATi što nema para da se uvlači razvojnim timovima. Lično bih bio prerećan kada bih imao 4850 i ni u snu ga ne bih menjao za 9800GTX+, koji je ako ne grešim tu negde ili nešto bolji.

DmasteRNo1 @Bax 11.01.2009. 21:51 #88542

broj poruka: 6106
Izgleda da je tvoja Logitech Wave brža od moje (ako još uvek imaš tu tastaturu).

TheGame Re: Re: 11.01.2009. 21:58 #88543

broj poruka: 719

Pa vala i ovo sto bax kaze ja ne znam kakvi su to problemi sa drajverima...Imam 4870 i promijenio sam par poslednjih verzija drajvera i nikakvih problema...Cak i kad sam imao prastaru Radeon 9200 sa tadasnjim drajverima nisam uopste imao problema...sta vi radite sa tim karticama??????

::
:: Previše je sa tim parama. Šta vi ljudi radite sa operativnim sistemom i drajverima kad vam Catalaysti toliko ne rade. Ja akam dva monitora, TV out, overdrive, overlay.....theater mode...i nemam problema. To što neke igrice sa Nv logoom lupaju imbecilne greške, šišti mi kapuljača
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: @Bax 11.01.2009. 21:59 #88544

broj poruka: 12057

Imam, ali ću da je olupam o patos uskoro. Počeli su neki tasteri da zaglavljuju. Strelice, enter....tačnije ne zaglavljuju nego moraš da ih pritisneš baš po sredini da bi tipnuli kako treba. Otvoriću je da vidim šta se to izvitoperilo.....Sve je bilo ok do pre mesec dana.....malo off topic, sorry.

Nije samo sa novim Radeonima. Imao sam 7500, 8500, 9000 Pro, 9800 Pro, X800XL i nikad me ni jedan bug sa drajverom nije naveo da menjam grafičku ili pomislim o tome.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Izgleda da je tvoja Logitech Wave brža od moje (ako još uvek imaš tu tastaturu)
SkyFire Re: Da li je realno? 11.01.2009. 22:05 #88545

broj poruka: 18472
Brate pa nova 9800 GTX+ kosta 166 Eur u LOH a ta tvoja karta najjeftinija 136 Eur...Ako hoces da menjas daj samo HD bez tih 4000 Din ni u ludilu!

I Want to believe - The truth is out there

:: Stvarno sam vise prsnuo od ATI-a i j... catalyst-a.Cak sam i dao glas za ATI na temu ATI vs Nvidia.Uvek sam kupovao samo ATI-jeve kartice,ali mi vise dokurcilo da se j.... sa losim drajverima.E sad: Nadjem na nekom drugom forumu oglas ASUS 9800GTX+ za 190E i moze zamena.Planiram da dam GAINWARD HD4850,SEAGATE BARACUDA 250 gb 16mb kesa i 4000 din.Da menjam
drum Ne bih ni ja...... 11.01.2009. 22:11 #88547

Kao sto sam naveo:Ljubitelj sam ATI-a i uvek sam kupovao samo njihove kartice,ali ovo je vise strasno.Na testovima vidim da sa 4850 UT3 treba da izbacuje oko 120fps,a ja ne mogu komotno da igram.Fifa09.rainbow six vegas 2,crysis,COD serijal,far cry 2...sve mi navedene igre rade ocajno.Sve drajvere od 8.8 do 8.12 sam imao i isto.Ne bih menjao da je sve OK.Prodajem polovan proizvod i svestan sam da ne mogu da izvucem pare sto sam dao za nju.Mislim da bez obzira da li instaliram samo drajver ili i catalyst dobio bih isto.Ne bih isao ispod 9800GTX,cak sam i razmisljao o GTX260.Koliko da doplatim?

SkyFire Re: Ne bih ni ja...... 11.01.2009. 22:15 #88548

broj poruka: 18472
Kao sto rekoh ne treba da doplacujes vec daj HD ako si tako planirao...Ako imas sansu da prodas svoju onda to uradi pa uzmi GTX260 i to imas kao opciju..Sve je to lepo sto ti volis ali i sam kazes da si svestan sta ti tvoj brend donosi..Kad uzmes nVidiu postuj lepo ponovo temu sa utiscima koliko si zadovoljan i kakve si performanse dobio..Sto se tice karte ni ja nebih isao sipod 9800 GTX+ ali ako imas mogucnosti opet idi na GTX260 Core 216 !

I Want to believe - The truth is out there

:: Kao sto sam naveo:Ljubitelj sam ATI-a i uvek sam kupovao samo njihove kartice,ali ovo je vise strasno.Na testovima vidim da sa 4850 UT3 treba da izbacuje oko 120fps,a ja ne mogu komotno da igram.Fifa09.rainbow six vegas 2,crysis,COD serijal,far cry 2...sve mi navedene igre rade ocajno.Sve drajvere od 8.8 do 8.12 sam imao i isto.Ne bih menjao da je sve OK.Prodajem polovan proizvod i svestan sam da ne mogu da izvucem pare sto sam dao za nju.Mislim da bez obzira da li instaliram samo drajver ili i catalyst dobio bih isto.Ne bih isao ispod 9800GTX,cak sam i razmisljao o GTX260.Koliko da doplatim
NMY Po meni je ... 11.01.2009. 22:15 #88549

broj poruka: 1509
Puno dati i taj HDD, nije ta GTX+ toliko bolja, ako je skuplja i koristi dva 6-pinska konektora za napajanje ne znaci da je bolja...
A jos ako ti je GAINWARD GOLDEN SAMPLE, tek onda ne bih mijenjao... (ja je imam i fercera k`o blesava)
Sto se tice drajvera, nije bas da se vole VISTA i 4850, ali nisam imao problema, meni su licno najbolje radili 8.9 drajveri, bolje i od 8.12...

JA NE BIH MIJENJAO UOPSTE...

SONY VAIO VGN-FW285J

Scyter Re: 11.01.2009. 22:29 #88552

broj poruka: 8138
taj lik oce da te odere do bola!Ako nisi pri kinti 9800gtx+ je taman.

Palit je zakon!

drum nije vista 11.01.2009. 22:32 #88554

Nije ni GOLDEN SAMPLE.Kupio sam je cim je izasla kod nas,onda su sve bile referetne. OS XP SP3 je sveze instaliran.Probacu da se vratim na 8.9 ,ako ni to ne radi onda menjam.Hvala svima!

Alexva Nvidia 11.01.2009. 23:35 #88569

broj poruka: 134

Menjaj ali bez tih 4000 dinara!I bićeš zadovoljniji sa nvidiom!Zašto?Proguglaj malo i pogledaj probleme sa ati karticama, driverima, p45 čipsetom i vistom i sve će ti biti jasno!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs