Brale ta kartica je zastarila pre 3 godine,a ne sad! Neces nista postici clockom! Kupi 8800GT ili 9600GT i uzivaj u novim igrama, to ti je malo jace od 100e za odlicne graficke, nikad nisu ble jeftinije.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
ma znam da je matora :)) kupio sam 4870x2 sada... nego mi je ova ostala pa, sto da se ne poigram malo... tako da... ako neko moze to malkice da mi objasni... bilo bi super.. :)
:: Brale ta kartica je zastarila pre 3 godine,a ne sad :: Neces nista postici clockom :: Kupi 8800GT ili 9600GT i uzivaj u novim igrama, to ti je malo jace od 100e za odlicne graficke, nikad nisu ble jeftinije :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
:: Pokusao sam da nadjem u proslim temama uputstvo za OC ove kartice ali... nisam uspeo.. :: :: Dakle :: :: ploca: ASUS P5 WD2 Premiu :: procesor: Intel D820, nije OC-ovan @82 :: memorija: 2x2gb HyperX memorij :: napajanje: OCZ ModXstream 900 :: :: A sada, pomagajte da li je i koliko moguce OC 6600GT, a mozda i procesor, ali za procesor cu videti u `procesorima`.. :: :: Poz :: ::
a neki softver za to pogodan, a jednostavan, posto pojma nemam? :)
:: GPU - 560 Mh :: Memory - 1140 Mh :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Pokusao sam da nadjem u proslim temama uputstvo za OC ove kartice ali... nisam uspeo.. :: :: :: :: Dakle :: :: :: :: ploca: ASUS P5 WD2 Premiu :: :: procesor: Intel D820, nije OC-ovan @82 :: :: memorija: 2x2gb HyperX memorij :: :: napajanje: OCZ ModXstream 900 :: :: :: :: A sada, pomagajte da li je i koliko moguce OC 6600GT, a mozda i procesor, ali za procesor cu videti u `procesorima`.. :: :: :: :: Poz :: :: :: ::
imao sam prilike da se poigram sa jednom 6600gt, mislim da je asus bio u pitanju i razocarao se. ne secam se tacno ali bilo je oko 5-10% (i gpu i ram). davno bese.... probaj riva tuner, prilicno zgodan programcic ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
RivaTuner. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: a neki softver za to pogodan, a jednostavan, posto pojma nemam? : :: :: :: :: GPU - 560 Mh :: :: Memory - 1140 Mh :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pokusao sam da nadjem u proslim temama uputstvo za OC ove kartice ali... nisam uspeo.. :: :: :: :: :: :: Dakle :: :: :: :: :: :: ploca: ASUS P5 WD2 Premiu :: :: :: procesor: Intel D820, nije OC-ovan @82 :: :: :: memorija: 2x2gb HyperX memorij :: :: :: napajanje: OCZ ModXstream 900 :: :: :: :: :: :: A sada, pomagajte da li je i koliko moguce OC 6600GT, a mozda i procesor, ali za procesor cu videti u `procesorima`.. :: :: :: :: :: :: Poz :: :: :: :: :: ::
Postavi i temu za tu 4870X2 koliko si je najvise terao,...
Pozdrav!
:: :: ma znam da je matora :)) kupio sam 4870x2 sada... nego mi je ova ostala pa, sto da se ne poigram malo... tako da... ako neko moze to malkice da mi objasni... bilo bi super.. : :: :: :: Brale ta kartica je zastarila pre 3 godine,a ne sad :: :: Neces nista postici clockom :: :: Kupi 8800GT ili 9600GT i uzivaj u novim igrama, to ti je malo jace od 100e za odlicne graficke, nikad nisu ble jeftinije :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.