Mada ja licno nisam primetio nikakvu nestabilnost sa 8.1 , a probao sam dosta igrica na HP 6735 Turion X2 Ati hd3400 ,t.j isprobavao neke dzojstike na raznim igricama,mozda se ovo odnosi na nesto u crossfire.
We are happy to report that it fixes some of the instabilities that we had with 8.12 drivers.
Baš ih upravo skidam. Samo ne znam koji se đavo dešava sa linkovima na AMD-ovom sajtu. Ni jedan neće da radi. Prijavljuje neku grešku. Bog te pita šta.
Skinuo,probao,vracam stare. Izvrteo sam 3DMark06 i dobio neznatno manje poena sa novim drajverima (10838-10803).Prvo sto sam primetio je razlika u prikazu odmah pri podizanju sistema(neverovatno ocajne boje,nesto se gadno sj...lo),nadam se da je to samo kod mene slucaj.Probacu sutra ponovo,odoh da spavam Pozdrav
Probacu i ja i na LAP TOP-u i na PC da vidim kako ce se ponasati, sa 8.12 drajverima sam blago receno iznerviran i razocaran, imao sam nekakvih problema (poznato, ima i FIX koji mi je pomogao) sa HD4850 i Vistom X64, nadam se da je to sada OK...
Sto se tice 3DMarka, meni je najbolje radio sa 8.9 drajverima, i graficka je uopsteno bila stabilnija u radu, uspio sam podici HD4850 na 755/2500MHz i izbacio mi je u Performance 8583 poena !
Na Lapu nisam radio od testova (recimo Test Drive Unlimited mi ide na 1920*1080 sasvim solidno, znaci ne stopa, ali to je kada overclockujem xD) , ali mi se i ta graficka solidno overclockuje, sa 450/1200 dizem na 600/1600MHz (ATI HD3650m 512GDDR3), moze ona i vise naravno, samo necu zbog grijanja jer mi radi na 62-64 stepena i graficka i procesor kada je FULL opterecenje...
Kod mene nažalost i u XP-u i u W7 sa 3DM06 i Vantage dobijam manje rezultate. :-( _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ima zver od hardvera al mnogo los software za igre pogotovo.(nisam fan ni jedne grupe ne bih da pokrecem svadju/raspravu).Moje misljenje je da bi trebalo malo vise para da odvoje na software i marketing kod programera.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.