Re: Gainward HD 3870 512MB ili MicroStar ATI 3870-T2D512E-OC, 512M...
12.02.2009. 21:24
status: user broj poruka: 308
znam da svi pljuju po MSI ali mislim da je u ovom slucaju bolja kupovina, pogotovo ako ima to referentno dual-slot hladjenje kao sto sam na netu video. Ja sam isto u fazonu MSI je djubre ali kartice umeju dobre da naprave ponekad. Ako je ta kartica sa DDR4 memorijom, uzmi je obavezno + sto nisam siguran da li GAINWARD ima 2-pinski kablic za kontrolu obrtaja kulera na grafici, pa se plasim da neces moci da kontrolises obrtaje. Ovo nisam proverio moraces ti to da kuckas po netu i da vidis sam. Pozdrav
:: na specifikaciji engine i memory clock ima micro star ? i jeftinija je ? da li je bolja za igrice ::
od ta dva MSI ti je definitivno bolja kupovina, a pogotovu ako je i jeftiniji...ako si cene video ovde na pcberzi, pozovi ti radnju i proveri...cene su veoma ne azurne, a pogotovu ovih dana kad evro skace ko nenormalan sto prodavci koriste da dodatno naduvaju i ovako preduvane cene...
tako je! obavezno nazovi telefonom pre nego sto krenes u kupovinu. Cak sta vise, ako kmozes poruci da ne bi bilo posle kad se pojavis na vratima : ``E juce je bila te cena a danas je skocila`` - prema tome dabome. SRECNO!
:: od ta dva MSI ti je definitivno bolja kupovina, a pogotovu ako je i jeftiniji...ako si cene video ovde na pcberzi, pozovi ti radnju i proveri...cene su veoma ne azurne, a pogotovu ovih dana kad evro skace ko nenormalan sto prodavci koriste da dodatno naduvaju i ovako preduvane cene.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Da hvala na savetu , meni se i cak desavalo da zovem telefonom pitam imate to i to oni kazu da naravno ,ja pitam znaci mogu da dodjem da kupim ,, da da , kada dodjem nema pa kao uzmi nesto dugo pa me rolaju
pa zato ti i pozoves pa lepo uradis rezervaciju na svoje ime, i sumu koju ti tada kazu ta ce biti i kad po kartu dodjes i onda nema rolanja. Moras da im das do znanja da znas sta hoces i onda te niko ne moze vrteti!
:: :: Da hvala na savetu , meni se i cak desavalo da zovem telefonom pitam imate to i to oni kazu da naravno ,ja pitam znaci mogu da dodjem da kupim ,, da da , kada dodjem nema pa kao uzmi nesto dugo pa me rolaj ::
Ta kartica je jako dobra. Pored nje još je dobra MSI 4830 512 DDR3 OC. Nenormalno se overklokuje, ali nažalost 4850 DDR3 novije nezaslužuju svoje ime. Previše neispravnih radi visoke temperature u manjim kučištima.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.