E ovako, pre neki dan je sestri crkla msi 8600GT. Ona je normalno sedela za racunarom (klokovala, testirala 3dmark i orthos, ha ha salim se) i odjednom je nestala struja. Kad je ponovo upalila racunar, cuje se kako ulazi u win ali se slika ne prikazuje na monitoru, odneo sam moju 4850 kod nje i radi, vratio 8600 u racunar i opet ista prica, na zvucnicima se cuje ulazak u win ali slike nema na racunaru. Da li je moguce popraviti graficku, prvo je htela muz da joj uzme u BG isto 8600 ali izgleda da ce uzeti 3850 u radnji. Ali pre nego da daje pare za novo, da pitam IMA LI TU POPRAVKE?
pa tu moze svasta da bude ako ima garanciju neka to nose da poprave a ako ne moze onda uzmi 3850 256ddr3 256bit oc edition imam je i za moje potreba je odlicna...ali prvo vidi dal se to moze nekako popraviti
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.