Trebalo bi da ima svuda...cena ? Prevelika....najaca ti je 3850 za agp slot .....posle nje ako ti je to preskupo gledaj 7900 GT mada su i one preskupe...
prvo...za sta ti koristis komp ? ako ne igras nista...gledas filmove , surf .muzika i tako to..uzmi nesto polovno za 20e tipa 6600 GT i uzivaj ( sa njom ces moci i da poteras koju igru..a sa 6200 neces )
Ajd uzdravlje
:: :: :: :: e a sta mislis o ovoj XFX nVidia GF 6200 256Mb DDR2 DVI TV-OUT 8X AGP
XFX nVidia GF 6200 256Mb DDR2 DVI TV-OUT 8X AGP ovu graficku sam zagledao nesto u pakomu ali nisam bas nesto upucen u graficke tako da...........misli da sa njom ne bi mogla da se progura neka solidna strategija malo novijeg datuma ? ...ona mi najvise odgovara zbog samog kucista........
...covece, sta si zapeo za tu 6200. Ta karta sluzi samo da prikaze sliku na monitoru. Znaci Win, Word, divx i mozda neku igru iz praistorije. A za 15-20 evra nadjes polovnu ATI9550 ili NV6600 i imas brdo mogucnosti sa njima.
zapeo sam prvenstveno zbog njene fizicke velicine....tj neka druga malo teze tj nikako fizicki ne staje u kuciste koje je dosta malo.......a i sa ovom XFX nVidia GF 6200 256Mb DDR2 DVI TV-OUT 8X AGP (128-bitni memorijski interfejs ) moram da izvedem hirurski zahvat i da sam kablic za monitor uzvucem napolje van kucista........mnooogo komplikovano :)........
...imas problema sa prostorom a otvorio si temu sa pitanjem za najbolju AGP kartu... Pa dobro... Probaj da kupis neku integrusu pa da je zasvajsujes na plocu...
Koliko puta treba da ti se kaže ? Beži od 6200. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: ma imam vec neku integrisanu na ovoj ploci ali ona je tezak krs.......sa njom tek ne mogu nista da radim......znaci da o GF6200 i ne razmisljam
pazi ne bih toliko davio za tu graficku da nisam citao neke koji su komentarisali da je to ok graficka da sa njom na ovoj mojoj konfiguraciji mozes odigrati i po koju igricu i tako to bla bla bla....
Uzmi 6200. Vrh karrtica. Traži obavezno 64-bitnu verziju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: pazi ne bih toliko davio za tu graficku da nisam citao neke koji su komentarisali da je to ok graficka da sa njom na ovoj mojoj konfiguraciji mozes odigrati i po koju igricu i tako to bla bla bla....
kupi towr atx kung-fu kuciste za 200din. i turi u njega 6200 ko sto ti bax kaze. ili bolje, uzi 4 kom i turi u SLI. ako nece da stanu u one bele slotove za graficku slobodno gurni jace. ako opet nece zaseci bonsekom, ima tu viska konektora ne boj se nista ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: :: :: :: zapeo sam prvenstveno zbog njene fizicke velicine....tj neka druga malo teze tj nikako fizicki ne staje u kuciste koje je dosta malo.......a i sa ovom XFX nVidia GF 6200 256Mb DDR2 DVI TV-OUT 8X AGP (128-bitni memorijski interfejs ) moram da izvedem hirurski zahvat i da sam kablic za monitor uzvucem napolje van kucista........mnooogo komplikovano :)........
Hahhahahaa...Jel to ona stara,ako ne mozes da ga pobedis pridruzi mu se Decko se ocigledno malo zabunio Vidis da voli 6200,mozda misli da je zbog broja.6200 vs 3850,u tom slucaju razlika je za citavih 2350
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Uzmi 6200. Vrh karrtica. Traži obavezno 64-bitnu verziju :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pazi ne bih toliko davio za tu graficku da nisam citao neke koji su komentarisali da je to ok graficka da sa njom na ovoj mojoj konfiguraciji mozes odigrati i po koju igricu i tako to bla bla bla....
:: :: Uzmi 6200. Vrh karrtica. Traži obavezno 64-bitnu verziju :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pazi ne bih toliko davio za tu graficku da nisam citao neke koji su komentarisali da je to ok graficka da sa njom na ovoj mojoj konfiguraciji mozes odigrati i po koju igricu i tako to bla bla bla....
Čovek dođe sa pitanjem , a sve nas stavio u ignore listu. Od mene neće dok je živ dobiti potvrdu da uzme to zlo od komponente. Bojle nek se drži integruše. 6200 kao upgrade, .....apoteka. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: hahahah...kakav si ti manijak. :: :: p.s. Zmajevi, napisao sam ti sta da uzmes :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Uzmi 6200. Vrh karrtica. Traži obavezno 64-bitnu verziju :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pazi ne bih toliko davio za tu graficku da nisam citao neke koji su komentarisali da je to ok graficka da sa njom na ovoj mojoj konfiguraciji mozes odigrati i po koju igricu i tako to bla bla bla....
koji ti je ostatak masine .. malo mesta ... neki brend comp ??? .. ultra slim compaq .. sta ako ti je agp 4x ... onda nemoze 6200 - ka ... vec 3100 ...
najbolje resenje PRODAJ TU AGP KONFU i uzmi nesto normalno....bar je pci expres sve upola jeftinije ako ne i vise... a to sto hvale na pakomovom sajtu je zato sto igraju solitaire u full rezoluciji pa misle da im je grafa mocna,bolje nisu videli pa neznaju ni staje...
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: :: koji ti je ostatak masine .. malo mesta ... neki brend comp ??? .. ultra slim compaq .. sta ako ti je agp 4x ... onda nemoze 6200 - ka ... vec 3100 ... ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647787. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.