Pre tih catalysta si trebao uninstall 9.6 ili koje god, reset, Driver Cleaner - > clean, reset pa nove. Tako skini i te 9.7. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Jedva sam se spasio,isključio mi se aero,nikada do sada nisam imao ovako nešto.Ponovo sam stavio 9.6 ali mi je oastao novi CCC i sve šljaka.Piše za 9.7 da su spremljeni za windows 7 ali ja im više neverujem.
Kod mene na W7 7600 x64 novi drajveri 9.7 naprosto leti,bez ikakvih problema a nikad ne skidam stare drajvere...A da sa kojim OS-om ti pravi problema,ja vec neki 3-4 godina koristim x64 OS,i vecih problema nisam imao ni sa NVidia ni sa ATI drajverima...
Ja sam to ciscenje drajvera radio samo kad sam prelazio sa zelenih na crvene i obratno. Inace sam uvek radio samo instal i to je to, nikad problema nisam imao kad nove drajere instalram preko starih.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Pre tih catalysta si trebao uninstall 9.6 ili koje god, reset, Driver Cleaner - > clean, reset pa nove. Tako skini i te 9.7 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
I ja sam za to da se, zarad čuvanja nerava, prvo deinstaliraju, iskopaju, iskorene... kako god, pa tek onda instaliraju novi. Tačno je da mnogo puta, sve prođe ok i bez toga. Tačno je da bi baš tako i trebalo da rade instalacione rutine drajvera... ali, puna su groblja onih koji pre toga nikada nisu umrli. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Ja sam to ciscenje drajvera radio samo kad sam prelazio sa zelenih na crvene i obratno :: Inace sam uvek radio samo instal i to je to, nikad problema nisam imao kad nove drajere instalram preko starih :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Pre tih catalysta si trebao uninstall 9.6 ili koje god, reset, Driver Cleaner - > clean, reset pa nove. Tako skini i te 9.7 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: ******************KLIPE****************** :: :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.