Druze Bax ti je rekao,a ti sada lepo okrenes:Atom,Gigatron,Plutos,Lithium OC,Bench shop,Microsystems,Fedru,DPM,Qbit,Milsof,Crveni Dzin,Overline,Nox,Novu,List,Sampro,MK,Nomel,Plus,PC Prodaju,PC Centar,Win Win,Etron,Bartec,Comgraf,Computer Dream,Compuer Land,Mikroracunari,NT,PCX,PC Practic,Telix,Desk,Pinsoft pa i Pakom(mozda sam nekog zaboravio) u krajnjem slucaju pa vidi gde je najjeftinije.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: tek sad vidoh,zasto majke ti to kupujes u itsvet,po tome sto tu pise oni izuvaju,lepo reci kolko love mozes da das,pa ce doci neki predlo :: :: ::
Postoji tu X faktora sta moze da dovede do pregrijavanja (u ovom slucaju samo malcice vise grijanje), npr: provjetrenost kucista, prasina u ventilatoru graficke, u rebrima, losa termalna pasta mozda i tako dalje...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: sa najobicnijim single slot kulerom i nije se grejala nimalo, IDLE 39-40c LOAD ne prelazi 70c.. :: :: ::
Uzeo sam je u februaru i prezadovoljan sam . Sve gura bez problema na 19 ich monitoru . Tada kad sam jek upovao bio sam u istoj dilemi ali je tada xfx verzija dobijala najbolje ocene . Ja sam je u februaru platio 105 eura cini mi se da je sada izmedju 75 i 85 zavisi gde ....
Moja zelja je neostvarena da imam XFX 9600GT... imam Gainward i ne svidja mi se hladjenje na letnjim temperaturama u novijim igrama dolazi do 70c na 100% fan-a...zimi na idle 45 u igrama do 58 na 30%fan-a
ne mogu da verujem, ja sam imao GW 9600GT GS i nije prelazila 54-58C u full-u, takodje i obicna Gainward...i inace Gainward i Palit su jedne od najhladnijih grafickiih kartica.
ASUS EN9600GT/HTDH/512M/A - ona je cini mi se jedna od skupljih 9600GT kartica. Ima veoma dobar kuler, iddle temperature (30c u sobi) 40c, load max 58c... preporuka... Za te pare mozes da uzmes mnogo bolju karticu tipa ATI 4850 / ATI 4770 ili dodaj josh malo i pazari GAINWARD GTS250 koja ostavlja 9600GT u mraku...
Palit 9600 GT 512 GDDR3.Imam je vec godinu i po dana,radi perfektno.Nijednom nije popustila.Temperature su takodje extra.38c u Idlle-u,a u Full Load-u ne prelazi 65c.U pitanju je Single slot kuler. Mada realno,ovo sto ti je bax rekao je najpametnije.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.